julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

rasema in kosovar Njena.si

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v ...

Sabina zahteva odškodnino: 'Zmago so mi vzeli iz rok!'
| Vesna Meško

Sabina zahteva odškodnino: 'Zmago so mi vzeli iz rok!'

Sabina je globoko užaljena., POP TV

Izpadla tekmovalka Kmetije Sabina Mlakar je globoko užaljena. Prepričana je namreč, da so jo pri dvoboju z Denisom ogoljufali, zaradi česar bo od televizijske hiše zahtevala odškodnino v višini 10.000 eur.

Od predvajanja napetega dvoboja med Denisom Toplakom in Sabino Mlakar je minilo nekaj dni, tekom katerih je izpadla tekmovalka prišla do spoznanja, da vse le ni bilo tako pošteno, kot je tekom aktivne igre mislila sama. Kot pravi, podroben ogled dvoboja razkriva, da določena pravila niso veljala za oba dvobojevalca, kar je bil tudi razlog, da na koncu ni slavila zmage.

Že ko smo v petek zvečer na malih zaslonih spremljali bitko v areni, so Sabinin telefon preplavili klici in sporočila, da se igra ne odvija pošteno in da je povsem jasno, da je bila ogoljufana. ''Ob tem sem obsedela globoko zamišljena in se spraševala, o čem vendarle govorijo. Ko sem si nato v soboto podrobno pogledala posnetek prvega dvoboja, sem videla, da Denis resnično ni izpeljal igre na način, kot so nam ga pokazali. Tudi v drugem delu igre je jasno videti, da samokolnice ni sestavil do konca, tako da sem bila prav lepo pretentana. Če bi Denis pravilno igral igro, bi ga jaz z lahkoto premagala. A to se ni zgodilo, ker ga med dvobojem ni nihče opominjal in popravljal, medtem ko so mene opominjali za vsako malenkost,'' je za naš portal pojasnila Sabina in poudarila, da slednjega ne namerava kar tako spregledati …

Foto: POP TV - Sabina in Denis

Razočarana in močno užaljena zahteva odškodnino

''Globoko sem užaljena, saj so mi tistega dne zmago na nepošten način vzeli iz rok. Zato želim, da me izključijo iz te zgodbe, tudi na finale ne bom šla, od televizijske hiše pa zahtevam odškodnino v višini najmanj 10.000 eur,'' je odločena Sabina, ki nam je tekom pogovora še pojasnila, da so se nad njo in njeno družino zelo grdo znesli Denisovi oboževalci.

''Jaz in moji otroci smo bili zaradi tega dvoboja ponižani na najgrši in najbolj žaljiv način. Denisovi oboževalci so se spustili na zelo nizek nivo, saj so mene in moja sinova grdo poniževali in žalili. Če bi bila igra poštena, če bi jo oba igrala tako, kot so zahtevala navodila, potem bi jaz zmagala in se vse to sedaj ne bi dogajalo,'' je prepričana Sabina.

Kaj pa na Sabinine očitke porečejo na POP TV?

Službo za odnose z javnostmi smo seznalini s stališči izpadle tekmovalke, njihovo pojasnilo se glasi takole: "Vse igre so bile regularne in na samem snemanju ni prišlo do nobenih nepravilnosti."