osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Razplet igre na Kmetiji na Anetini strani
| V. M.

Razplet igre na Kmetiji na Anetini strani

'Ljudje ne prenašajo direktnosti.', POP TV

Na veliko presenečenje vseh se je izkazalo, da usoda finalistov ni v rokah porotnikov. A še preden je Natalija o slednjem seznanila tekmovalce, so porotniki menili, da so s svojim izborom na bojno polje poslali Aneto.

Precej zmede je na posestvu, pravila igre namreč niso povsem razumljiva, zato porotniki niso prav dobro vedeli, v katero smer bo z njihovo odločitvijo zapihal veter. Izbrati so namreč morali osebo, ki si po njihovem mnenju zasluži postati prva dvobojevalka oz. prvi dvobojevalec. Pretehtale so pripovedi o Aneti, zadnji izpadli tekmovalci so namreč porotnikom zaupali, kaj se je med njihovo odsotnostjo dogajalo na posestvu. Družba se je tako skoraj složno odločila, da v areno pošljejo Aneto.

Velik preobrat: Glas porote ni imel vpliva

Na veliko presenečenje vseh, glas porote na razplet dogodkov ni imel velikega vpliva. Skupna odločitev porote je imela namreč vrednost zgolj enega kamenčka, ostale kamenčke pa so si morali med seboj razdeliti finalisti. Ker slednjim ni bilo povsem jasno ali izbirajo nekoga, ki se bo boril v areni ali nekoga, ki mu bodo namenili vstopnico za finale, raje niso tvegali z izborom Anete. Tako je z zadnjo besedo glave porote naneslo, da v bitko odhaja Alexander. Rus in Franko sta bila namreč izenačena, Sabina pa je tehtnico prevesila po lastni odločitvi: "To je najtežje. Rus, pokaži, kaj znaš!"

Kdo pa bo postal drugi dvobojevalec oz. dvobojevalka? Slednje bomo izvedeli zelo kmalu, šušlja pa se, da nas bo izbor močno presenetil, saj bo svetlolasec pomalical pošten kos zarečenega kruha ….