kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Donelli zapustila hrvaškega zvezdnika?

15. 12. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
Skrivna gostja Nina Donelli in +íopek iz Ple¦Źnikove cvetli¦Źarne

Nina Donelli foto: M24.si

Je Nina Donelli s tem zapisom potrdila, da sta se s hrvaškim igralcem in zvezdnikom telenovele Larina izbira Ivanom Hercegom razšla? On pravi drugače ...

Poleti je slovenska pevka Nina Donelli presenetila z razmerjem s kar 17 let starejšim hrvaškim igralcem Ivanome Hercegom, ki ste ga slovenski gledalci vzljubili predvsem v vlogi Jakova Zlatarja v telenoveli Larin izbor. Ko je novica o razmerju prišla v javnost, sta se zvezdnika tudi nehala skrivati in sta se večkrat skupaj pojavila v javnosti, na dogodke sta recimo prišla tudi z roko v roki. Očitno pa je pravljice konec. Kakšna pa je resnica? 

Nina je razmerje pred meseci potrdila v intervjuju a Exkluziv, kjer je povedala: "Pomembno je, da imaš podporo osebe, ki je ob temi vsak dan. O Ivanu ne želim govoriti, najin dogovor je, da v javnosti o razmerju ne govoriva in da pozornosti ne usmerjava na njo." Tega sta se oba tudi držala, vse dokler ni Ivan včeraj na Instagramu ob fotografiji iz Amsterdama zapisal: "Drage novinarje prosim, da nehajo pisati na pamet, stvar je, da nisem v nikakršni vezi s spoštovano gospodično Nino Donelli in da tudi nikoli nisem bil." 

Na ta zapis pa se je na svojem Facebooku oglasila tudi Nina, ki je senco vrgla na domnevno nekdanjega izbranca. "Že dva dneva mi telefon ne nega zvoniti, zaradi številnih novinarskih vprašanj o mojem odnosu s spoštovanim Ivanom Hercegom. Lahko samo rečem, da dekle z enaindvajsetimi leti ne potrebujem partnerja starega osemintrideset let, ki ga moram financirati in zanj skrbeti. To je vse, kar bom rekla o tem," je zapisala Nina in svoje sledilce raje povabila na številne decembrske koncerte. 

Ste začutili sarkazem? 

prejšnji članek
Imate te bolezni? Potem je mraz za vas nevaren!
Zdravje
Imate te bolezni? Potem je mraz za vas nevaren!
naslednji članek
S tem je Kmetija dvignila največ prahu!
Resničnostni šovi
S tem je Kmetija dvignila največ prahu!