testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

16. 12. 2018; 04.00
Avtor: K.M. / V.M.
franko bajc

Zmagovalec Kmetije 2018 Franko Bajc foto: Marko Vavpotic / M24

'Zavedal sem se, da je zelo pomembno, da te gledalci podprejo in pošljejo v super finale,' je za naš portal priznal Franko. Kako pa bi se razpletlo, če bi se z Denisom pomeril v prvi igri, ki je bila tako zahtevna, da so mnogi podvomili v uspešen zaključek dvoboja?

Zmagovalec Kmetije 2018 Franko Bajc je po težki bitki v areni izrazil veselje, da je njegova priljubljenost obrodila sadove. Kot je pojasnil, je najbolj zadovoljen, da je izpolnil željo ljudstva, ki ga je že z telefonskim glasovanjem nagradilo z vstopnico za super finale. ''To, da so mi gledalci izkazali takšno podporo, mi zelo veliko pomeni. To je zame dvojna zmaga, oz. potrditev, da sem delal prav. Zelo sem vesel, da so me tako sprejeli, sploh ker me je skozi igro vodila pozitivna rdeča nit,'' je dejal 23 – letnik in nam ob tem zaupal, da so mu bili tekom bivanja na posestvu najtežji ravno odnosi med sotekmovalci. ''Sploh tisti teden, ko so izbruhnili prepiri. To je bilo naporno bolj, kot celotno delo na posestvu.''

Kako pa bi se vse skupaj odvilo, če bi se moral z Denisom pomeriti v prvi igri, ki je bila izjemno zahtevna in je zajemala tako spretnost kot tudi moč? ''Težko komentiram, kaj bi bilo, če ne bi bilo. Zavedal sem se, da je zelo pomembno, da te gledalci podprejo in pošljejo v super finale. Kar pa se tiče fizične pripravljenosti, sva oba z Denisom dobro pripravljena, saj veliko trenirava in sva bila verjetno enakovredna. Vsekakor mu čestitam za boj'', je povedal Franko, medtem ko so se poskušale do njega dokopati navdušene najstniške oboževalke.

Razkrivamo, kako so tik pred dvobojem zlomili Aneto

Franko in denis

Franko in denis foto: Marko Vavpotic / M24

prejšnji članek
Marko Potrč jo je končno pokazal
Svet slavnih
Marko Potrč jo je končno pokazal
naslednji članek
Stožice so pripravljene na Magnifica
Svet slavnih
Stožice so pripravljene na Magnifica
#obraziavenija
obraziavenija