bolero 06 Odkrito.si

Zgodnje slovo znanega slovenskega igralca

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 18. junija

assange2-reuters Petisvet.si

Smrtna kazen za novinarstvo

Letališče Maribor Svet24.si

Letališče Maribor bodo namesto Kitajcev po novem...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Salome se je življenje obrnilo na glavo
| Vesna Meško

Salome se je življenje obrnilo na glavo

Salome, Nina Žnideršič

Salome bo letošnje leto zaključila v velikem slogu. V minulih mesecih je namreč nanizala toliko uspehov, da se zdi svet, v katerem se giba danes, skorajda kot najbolj neverjetne sanje.

Med dosežke, ki so najbolj zaznamovali njeno pot, zagotovo sodi priljubljena gledališka predstava Menopavza, v kateri je stopila v čevlje igralke in se suvereno postavila ob bok igralske zasedbe, ki jo sestavljajo Helena Blagne, Zvezdana Mlakar in Urška Vučak Markež.

In če so bili nekateri nekoliko skeptični, kako se bo Salome znašla v vlogi igralke, je že s prvim nastopom pometla s slehernimi dvomi in dokazala, da premore obilje igralskega talenta. Gledalci namreč vedo povedati, da jih je tekom predstave navdušila zlasti 50-letnica, pri čemer ne varčujejo s komplimenti in odkritimi pohvalami.

Pa Salome? Ko smo ji omenili pohvale gledalcev, ji je na obrazu zaigral nasmeh. Da je hvaležna za odziv in vesela za tako veliko zanimanje. Menopavza je namreč za letošnje leto skorajda povsem razprodana, ostala je le še peščica vstopnic, kar je nedvomno velik dosežek.

Kako pa se je pripravljala na predstavo? Je bilo učenje teksta in upodobitev na odrskih deskah zanjo velik zalogaj? ''Ne, vse sem osvojila v mesecu in pol. Vase sem srkala kot spužva (smeh). Največ sem se naučila v tako kratkem času, kar je fascinantno, glede na to, da sem prišla brez izkušenj,'' nam je pojasnila med klepetom in dodala, da danes živi življenje prave dive. ''Imamo po dve predstavi na dan,'' je pokimala, mi pa smo se strinjali, da je vse kar doživlja ob spominih na minula leta resnično čaroben preskok …