vili resnik Odkrito.si

Vili Resnik v skrbeh zaradi hčere

harry meghan 1 Svet24.si

Kdo bodo botri prvemu otroku Meghan in Harryja?

girl-1666678_1280 Petisvet.si

Zdaj lahko rešimo marsikaj, tudi finance, če ...

Brenton Tarrant_sodišče_nova zelandija Svet24.si

Napadalec iz Christchurcha je bil v Sloveniji

51214628_2298256230419385_4899901198984806400_o Svet24.si

Zaskrbljena družina: Šabanova žena noče iz ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

alenka kosir Njena.si

Alenka Košir odkrito razkrila, koliko kilogramov ...

Salome se je življenje obrnilo na glavo
| Vesna Meško

Salome se je življenje obrnilo na glavo

Salome, Nina Žnideršič

Salome bo letošnje leto zaključila v velikem slogu. V minulih mesecih je namreč nanizala toliko uspehov, da se zdi svet, v katerem se giba danes, skorajda kot najbolj neverjetne sanje.

Med dosežke, ki so najbolj zaznamovali njeno pot, zagotovo sodi priljubljena gledališka predstava Menopavza, v kateri je stopila v čevlje igralke in se suvereno postavila ob bok igralske zasedbe, ki jo sestavljajo Helena Blagne, Zvezdana Mlakar in Urška Vučak Markež.

In če so bili nekateri nekoliko skeptični, kako se bo Salome znašla v vlogi igralke, je že s prvim nastopom pometla s slehernimi dvomi in dokazala, da premore obilje igralskega talenta. Gledalci namreč vedo povedati, da jih je tekom predstave navdušila zlasti 50-letnica, pri čemer ne varčujejo s komplimenti in odkritimi pohvalami.

Pa Salome? Ko smo ji omenili pohvale gledalcev, ji je na obrazu zaigral nasmeh. Da je hvaležna za odziv in vesela za tako veliko zanimanje. Menopavza je namreč za letošnje leto skorajda povsem razprodana, ostala je le še peščica vstopnic, kar je nedvomno velik dosežek.

Kako pa se je pripravljala na predstavo? Je bilo učenje teksta in upodobitev na odrskih deskah zanjo velik zalogaj? ''Ne, vse sem osvojila v mesecu in pol. Vase sem srkala kot spužva (smeh). Največ sem se naučila v tako kratkem času, kar je fascinantno, glede na to, da sem prišla brez izkušenj,'' nam je pojasnila med klepetom in dodala, da danes živi življenje prave dive. ''Imamo po dve predstavi na dan,'' je pokimala, mi pa smo se strinjali, da je vse kar doživlja ob spominih na minula leta resnično čaroben preskok …