Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas je stabilnost in dobro motivacijo

14. 1. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Teden, ki se bo začel z energijo Prvega krajca bo ugodno vplival predvsem na tiste, ki si želite sprememb.

Sonce in Merkur v znamenju kozoroga bosta ustvarila stabilnost, vztrajnost in prinesla dobro motivacijo. Izkoristite zadnje moči zemeljskega Sonca, da dokončate z začrtanimi zadevami čim bolj uspešno in seveda donosno. Venera v znamenju strelca prinaša površinska čustva, vendar boste kljub temu zelo razposajeni in željni druženja, tudi v dvoje. Največ sreče se v tem tednu obeta bikom, rakom in levom, nekaj težavic pa lahko pričakujete rojeni v znamenju kozoroga, vodnarja in rib.

OVEN
V skrbeh boste, ker ne morete mimo določenih družinskih opravkov. Vse se vrti tudi okoli neke vaše odločitve, vendar nočete popustiti. Tudi v ljubezni ostanite previdni, ne morete se odločati v imenu obeh. Čas spremeni vse, tudi čustva. Ob nekem srečanju boste ostali neverjetno mirni, skoraj hladni. V karieri se vam ponuja nekaj, kar vas sicer ne prepriča, toda s finančnega vidika vam ustreza.

BIK
V družinskem krogu si boste sredi tedna, ko bo luna v vašem znamenju prizadevali za zdrav in prijateljski odnos. Pravi vihar pa lahko povzročijo skrivnosti. Pazite, da se slučajno ne razvejo v službi, saj lahko začnete izgubljati avtoriteto. Prijetno se boste počutili v družbi. Nekaj vidnih sprememb bo na področju denarja. Resnica bo, da denar tako prihaja, kot odhaja. Tako se vam lahko pojavi nekaj napetosti.

DVOJČEK
Imate dovolj časa za prijatelje, sorodnike in šport, zato konec tedna, ko bo luna v vašem znamenju nikar ne iščite izgovorov. Na ljubezenskem obzorju je nekaj vznemirljivega. Tveganje se vam lahko obrestuje. Niste znani po zadržanosti. Tudi tokrat boste dokazali, da se nikakor ne nameravate skrivati. Nekomu nočete popustiti, ker ste popolnoma prepričani o svojem prav, ne glede na ceno vsega.



RAK
Razmišljate, toda nikakor se ne morete odločiti, morda tudi zato, ker idealne rešitve enostavno ni, tudi na zasebnem področju. Lepo vam bo sredi tedna, ko bo luna v znamenju bika uspevalo vse, česar se boste lotevali z optimizmom. Nasploh se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato se vam končno obeta težko prislužen uspeh.

LEV
Intenzivna energija lune v biku vam bo do četrtka koristila na delovnem mestu, še posebej tistim, ki morate nekaj zaključiti. Primerno bo, da se boste ukvarjali s športnimi aktivnostmi, ki vas bodo usmerile v napredno razmišljanje. Pohvalno je, da v karieri težite k boljšim dosežkom. Ne skrivate se za lažno skromnostjo, temveč iskreno kažete, da ste sposobni. Razdelite vsakodnevne obveznosti.

DEVICA
Potrebno bo začrtati nove meje nekaterih odnosov, saj čutite, da v njih ne morete več delovati pozitivno. Ko boste razčistili sami s sabo, bo šlo hitro z drugimi, lažje boste zadihali. Nekaj boste uspešno končali, toda to vam ni dovolj, saj si želite več, posebno glede ljubezni, kjer ste lahko podjetnejši, saj dobro veste, kaj si želi oseba, ki vas posebno zanima.


TEHTNICA
Ne odlašajte glede zadev, ki so vendarle nujne, tudi kar zadeva gibanje in rekreacijo. Govorili boste, vendar očitno v prazno, saj nimate sogovornikov, ki bi vam pozorneje prisluhnili. Srčni izvoljenec vam bo z luno v dvojčkih malce nagajal. Pomembno bo, da dogodkov ne boste prehitevali. Kajti tudi počasi se daleč pride. Spremljala vas bo sreča in paleta uporabnih informacij.

ŠKORPIJON
Zvezde vam bodo prinesle sredi tedna nekaj delavnih nalog. Vsemu temu boste kos v celoti. Pričakovati je, da vas bo spremljala sreča tako v službi, kot v ljubezenskih zadevah. Pazite, kaj boste povedali pri pogovoru, ki bo izredno težek. Mogoče je, da vas bodo povsem premagala čustva. V ljubezenskih in domačih odnosih se lahko konec tedna sprostite, vse po prijetno in spontano.

STRELEC
Ponavljate ene in iste navade, pa tudi napake. Zato vas že muči občutek, da bi morali marsikaj spremeniti. V ljubezni se prav tako ne morete povsem sprostiti, čustva so se morda nekoliko ohladila. Jasno je, da boste svoje mnenje morali vneto zagovarjati. Pomembno bo, da se boste potrudili in naredili analizo, kdo vašo pomoč potrebuje. V ljubezni se z luno v raku v nedeljo obetajo novosti.

KOZOROG


Niste najsrečnejši takrat, ko morate hiteti, posebno glede pomembnih opravkov. To vas utegne le dodatno zbegati. Zato postajate vedno bolj utrujeni, v ljubezni pa z luno v dvojčkih raztreseni. Primerno bo, da boste pričeli poslovne novosti in dokončali zastavljene ambicije. Ljubezen bo prinesla mnogo prijetnosti in prilaganja, ki bo tokrat obrodilo sadove harmonije in umirjenosti.

VODNAR
Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje sanje, kar ne pomeni, da se zanje ne boste potrudili. Zelo boste premislili, komu boste zaupali, sami boste hoteli najti pot do rešitve. Preveč razmišljate in se obremenjujete s tem, kaj se bo zgodilo. Spomnite se, da so se do zdaj uresničili le določeni optimistični načrti, skoraj nikoli črne slutnje, ki vam očitno ne koristijo.

RIBI
Ničesar ne rešujte le na podlagi starih čustev, nečesa, kar bi morali pravzaprav odmisliti. Bodite čim bolj mirni in preudarni ter si, če je treba, poiščite strokovno pomoč ali nasvet, ki vas bo prebudil. Poslovni partnerji vas želijo prinesti naokrog in tega se najbolj bojite. S tem se boste vedno znova srečevali. Tako se na žalost streže stvarem v poslovnem svetu. Ne obremenjujte se.


prejšnji članek
Razstrupimo organe, da preprečimo bolezni
Zdravje
Razstrupimo organe, da preprečimo bolezni
naslednji članek
Partnerka Petra Polesa razkrila dopustniško lokacijo
Svet slavnih
Partnerka Petra Polesa razkrila dopustniško lokacijo