Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako zelo se je spremenil, da je izgubil ljubezen

17. 1. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
RobiT_studio

Robi Tašner foto: Planet TV

Tekmovalec shujševalnega šova Robi Tašner se zaveda, da se je močno spremenil. Ne le vizualno, pač pa tudi osebnostno. Slednje je vodilo v razpad razmerja in obdobje novih spoznanj, po katerih verjame, da ga nekje čaka dekle, ki bo ogrelo njegovo srce …

Robi Tašner se je v shujševalnem šovu The Biggest Loser Slovenija predstavil kot vedra oseba in izjemen motivator, ki je znal poskrbeti, da soborci niso obupali, ko je delo na sebi postalo pretežko. Čeprav se je zanj sodelovanje v šovu končalo prekmalu, je tudi v domačem okolju marljivo treniral in oklestil zavidljivih 56 kilogramov. Medtem ko se je močno spremenil navzven, pa tudi kot oseba ni bil več takšen, kot poprej. Žal je slednje vodilo v razpad zakona, pred osmimi meseci sta se namreč s soprogo, s katero imata sina, razšla.

foto: PLANET TV

"Moje življenje se je, ko sem shujšal, zelo spremenilo. Postal sem drugačen, še boljši človek kot prej. Vedno sem rad pomagal ljudem, a žal sem zaradi tega izgubil svojo partnerico, ki ni prenesla tega pritiska," je za Planet TV pojasnil Robi, v katerem še vedno tli motivatorska žilica in želja po tem, da stopi na poslovno pot kot pravi motivatorski trener.

"Kot otrok sem bil športnik, se nato zanemaril, s svojimi 56 izgubljenimi kilogrami pa mislim, da bi lahko pomagal marsikomu, saj vem, kaj vse prestaja človek, ko se bori z odvečno telesno težo."

View this post on Instagram

Evo ena nova slikica...NIKOLI NI PREDAJE...

A post shared by Robi Tašner (@roberto.tasner) on

prejšnji članek
Denis Toplak zapustil Slovenijo
Svet slavnih
Denis Toplak zapustil Slovenijo
naslednji članek
Dnevni horoskop: Naredite prvi korak!
Horoskop
Dnevni horoskop: Naredite prvi korak!