Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda
| V.M.

Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda

Esmeralda in Melesio, POP TV

Ko so snemali telenovelo Esmeralda, je igralec štel 72 let. Ignacio López Tarso se več kot dve desetletji kasneje še vedno dobro drži. Premagal je bitko z boleznijo in proslavil častitljivi 94. rojstni dan.

Zagotovo se ga spomnite, bradatega tepčka Malesia, kajne? Saj veste, to je tisti simpatični lik iz priljubljene telenovele Esmeralda, ki je oboževal svojo slepo prijateljico, v srcu nosil bogastvo, na glavi pa iztrošeni slamnati sombrero, ki je komajda služil svojemu namenu.

Tudi Ignacio López Tarso se svoje vloge še vedno dobro spominja. S soigralko Leticio Calderon sta tekom snemanja priljubljene telenovele spletla prijateljske vezi, ki v minulih letih niso potonile v pozabo. Ob rojstnem dnevu se je tako slavna Esmeralda spomnila na svojega tepčka in mu na družabnem omrežju namenila javno voščilo.

Foto: Profimedia - Gledališki, televizijski in filmski igralec Ignacio López Tarso.

Oče treh otrok je tekom svoje kariere zaigral v številnih gledaliških predstavah, 40-ih filmih in 23-ih serijah. Prvič se je na filmskem traku pojavil, ko je štel 29 let, zadnjič, pa pred 18-imi leti. In kako se po dveh desetletjih drži igralec? Pred leti se je soočil z rakom na debelem črevesju in bolezen uspešno premagal. Navkljub lepi starosti ostaja aktiven upokojenec, ki še vedno rad stopi na odrske deske.