900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda

17. 1. 2019; 05.00
Avtor: V.M.
esmeralda in melesio

Esmeralda in Melesio foto: POP TV

Ko so snemali telenovelo Esmeralda, je igralec štel 72 let. Ignacio López Tarso se več kot dve desetletji kasneje še vedno dobro drži. Premagal je bitko z boleznijo in proslavil častitljivi 94. rojstni dan.

Zagotovo se ga spomnite, bradatega tepčka Malesia, kajne? Saj veste, to je tisti simpatični lik iz priljubljene telenovele Esmeralda, ki je oboževal svojo slepo prijateljico, v srcu nosil bogastvo, na glavi pa iztrošeni slamnati sombrero, ki je komajda služil svojemu namenu.

Tudi Ignacio López Tarso se svoje vloge še vedno dobro spominja. S soigralko Leticio Calderon sta tekom snemanja priljubljene telenovele spletla prijateljske vezi, ki v minulih letih niso potonile v pozabo. Ob rojstnem dnevu se je tako slavna Esmeralda spomnila na svojega tepčka in mu na družabnem omrežju namenila javno voščilo.

Gledališki, televizijski in filmski igralec Ignacio López Tarso. foto: Profimedia

Oče treh otrok je tekom svoje kariere zaigral v številnih gledaliških predstavah, 40-ih filmih in 23-ih serijah. Prvič se je na filmskem traku pojavil, ko je štel 29 let, zadnjič, pa pred 18-imi leti. In kako se po dveh desetletjih drži igralec? Pred leti se je soočil z rakom na debelem črevesju in bolezen uspešno premagal. Navkljub lepi starosti ostaja aktiven upokojenec, ki še vedno rad stopi na odrske deske.

prejšnji članek
Hčerka kralja popa pristala na psihiatriji
Svet slavnih
Hčerka kralja popa pristala na psihiatriji
naslednji članek
Zadnji hit: Namesto džina, džin tonik joga
Svet slavnih
Zadnji hit: Namesto džina, džin tonik joga