golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

Asteroid Apofis Svet24.si

Letel bo bližje nam kot Luni, Nasa svari pred ...

galaxy-3608029_1280 Petisvet.si

Kaj ste bili pred smrtjo: poiščite svojo letnico...

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

saška omeragić Njena.si

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače

Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda
| V.M.

Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda

Esmeralda in Melesio, POP TV

Ko so snemali telenovelo Esmeralda, je igralec štel 72 let. Ignacio López Tarso se več kot dve desetletji kasneje še vedno dobro drži. Premagal je bitko z boleznijo in proslavil častitljivi 94. rojstni dan.

Zagotovo se ga spomnite, bradatega tepčka Malesia, kajne? Saj veste, to je tisti simpatični lik iz priljubljene telenovele Esmeralda, ki je oboževal svojo slepo prijateljico, v srcu nosil bogastvo, na glavi pa iztrošeni slamnati sombrero, ki je komajda služil svojemu namenu.

Tudi Ignacio López Tarso se svoje vloge še vedno dobro spominja. S soigralko Leticio Calderon sta tekom snemanja priljubljene telenovele spletla prijateljske vezi, ki v minulih letih niso potonile v pozabo. Ob rojstnem dnevu se je tako slavna Esmeralda spomnila na svojega tepčka in mu na družabnem omrežju namenila javno voščilo.

Foto: Profimedia - Gledališki, televizijski in filmski igralec Ignacio López Tarso.

Oče treh otrok je tekom svoje kariere zaigral v številnih gledaliških predstavah, 40-ih filmih in 23-ih serijah. Prvič se je na filmskem traku pojavil, ko je štel 29 let, zadnjič, pa pred 18-imi leti. In kako se po dveh desetletjih drži igralec? Pred leti se je soočil z rakom na debelem črevesju in bolezen uspešno premagal. Navkljub lepi starosti ostaja aktiven upokojenec, ki še vedno rad stopi na odrske deske.