testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

DJ Umek se je poročil

20. 1. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
uros in senka

Uroš in Senka foto: Instagram

Uroš Umek, pionir tehno glasbe v Sloveniji, in Senka Halebić sta si v soboto večno zvestobo obljubila na zelo zanimivi lokaciji, na skupno pot pa so ju pospremila številna zveneča imena.

Svetovno priljubljeni slovenski DJ Uroš Umek je pred časom za revijo Avenijo priznal, da ljubezen dela čudeže in tako upravičil zelo javno zaroko lanskega marca v Miamiju, saj od njega tako javnih potez nismo vajeni. Tudi njegova, takrat še, zaročenka, je priznala, da jo je zaroka na njuno drugo obletnico na lokaciji, kjer se je njuna skupna pot začela, zelo presenetila. "Prav vse je bilo tako sanjsko in lepo," je takrat povedala o zaroki. Kako bo šele govorila o sobotni razkošni poroki, ki se je zgodila na zelo ekskluzivni lokaciji. Uroš in Senka, ki je svoj priimek na družbenih omrežjih že spremenila v Umek,sta si namreč večno zvestobo pred zbranimi svati obljubila kar v prostorih ljubljanske operne hiše.

Senka Umek je bila prelepa nevesta foto: Mediaspeed

Nevestin prvi odziv po poroki je predvsem v znamenju ljubezni. "Oh kakšen dan, kakšna noč. Moje sanje so se uresničile. Poročena sem z najbolj posebnim možem na svetu. Uroš Umek ljubim te brezpogojno, za vedno moj kralj," je Senka namreč zapisala na družbenem omrežju. "Moja ljubezen, moja duša dvojčica, moja najboljša prijateljica. Ravno sva se poročila, kako nepozabna noč," pa je zapisal Uroš, ki je na zabavi seveda stopil tudi za mešalno mizo. 

Senka je na poroki blestela v dolgi do vratu zaprti beli obleki, ki se je na dnu zaključila z v zadnjem času zelo modnim dodatkom - z videzom perja, kasneje pa se je na sprejemu po uradnem delu zabavala še v zelo podobni krajši različici. 

Uroš Umek in Senka Halebić foto: Mediaspeed

Z nastopom so zakonca in svate zabavali člani zasedbe Plavi orkestar, ki so poleg svojih uspešnic zapeli tudi kakšno slovensko klasično pesem, recimo zimzeleno Dan ljubezni, zbrani gostje pa so na melodije trubačev in pesmi Đurđevdan odplesali tudi kolo. Z Urošom in Senko pa so poroko proslavili številni sorodniki in prijatelji, med njimi tudi nekatera zveneča imena. Recimo Damjan Janković in Ursula Gawish, pa Jasna in Mike ValeTamara Fortuna in DJ Sylvain ...

Poleg razkošne poroke in na nek način tudi zaroke, sta bili na visoki ravni tudi dekliščina in fantovščina. Senka se je s svojimi najbližjimi prijateljicami v začetku decembra na "teden dekliščine" odpravila v Dubaj, Uroš pa se je s prijatelji zabaval v Barceloni. 

Mladoporočencema čestita tudi naše uredništvo! 

prejšnji članek
Spremenila ime in zapustila svet telenovel
Svet slavnih
Spremenila ime in zapustila svet telenovel
naslednji članek
Dopolnila jih je 37!
Svet slavnih
Dopolnila jih je 37!