polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 30. maja

zaščitna maska, park, dunaj, starejši moški Svet24.si

To so primeri, v katerih zaščitne maske ostajajo...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

Trkaj doživel mladostniške sanje
| V.M.

Trkaj doživel mladostniške sanje

Rok Terkaj, Revija Zvezde

Trkaj je doživel mladostniške sanje, ki so ga ponesle nazaj v rana leta, ko je kot najstnik preigraval žogo na košarkaškem parketu.

Danes Roka Terkaja poznamo kot priljubljenega slovenskega raperja in tekstopisca. A še preden je pri 17-ih letih stopil na pot glasbenega preigravanja z besedami, mu je kri po žilah poganjala strast do košarke. Njegov veliki idol je bil Jure Zdovc, eden najuspešnejših košarkarjev, ki ga je imel Trkaj minuli vikend čast spoznati v vlogi trenerja. Udeležil se je namreč dobrodelne tekme, kjer je poleg pozitivne note dogodka uresničil še svoje mladostniške sanje.

"Preden sem začel z rapom, sem bil obseden z basketom in Jure Zdovc je bil en od mojih idolov. Danes smo igrali dobrodelno tekmo, Jure je bil trener naše ekipe Zvezd. In to je tak feeling, ki se ga ne da opisat, nekak doživiš mladostniške sanje, ko pogledaš na klop in te trenira legenda. Pa se k si MVP tekme, eh, ni besed. Rad mam ta šport najbolj, hvala Andrej Sladič za izvedbo in cela ekipa naših in vaših," je Rok obeležil občutke na družabnem omrežju ...