kombi, prevažanje pribežnikov Svet24.si

Peljal je enajst tujcev, sedel bo 12 mesecev

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

lorde, met-gala-2021 Odkrito.si

Trdi, da jih ima 24, a v resnici ...

sveča Ekipa24.si

Cela regija je v solzah! Umrl je največji trener ...

Trkaj doživel mladostniške sanje
| V.M.

Trkaj doživel mladostniške sanje

Rok Terkaj, Revija Zvezde

Trkaj je doživel mladostniške sanje, ki so ga ponesle nazaj v rana leta, ko je kot najstnik preigraval žogo na košarkaškem parketu.

Danes Roka Terkaja poznamo kot priljubljenega slovenskega raperja in tekstopisca. A še preden je pri 17-ih letih stopil na pot glasbenega preigravanja z besedami, mu je kri po žilah poganjala strast do košarke. Njegov veliki idol je bil Jure Zdovc, eden najuspešnejših košarkarjev, ki ga je imel Trkaj minuli vikend čast spoznati v vlogi trenerja. Udeležil se je namreč dobrodelne tekme, kjer je poleg pozitivne note dogodka uresničil še svoje mladostniške sanje.

"Preden sem začel z rapom, sem bil obseden z basketom in Jure Zdovc je bil en od mojih idolov. Danes smo igrali dobrodelno tekmo, Jure je bil trener naše ekipe Zvezd. In to je tak feeling, ki se ga ne da opisat, nekak doživiš mladostniške sanje, ko pogledaš na klop in te trenira legenda. Pa se k si MVP tekme, eh, ni besed. Rad mam ta šport najbolj, hvala Andrej Sladič za izvedbo in cela ekipa naših in vaših," je Rok obeležil občutke na družabnem omrežju ...