mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znane kmetice v šov Ljubezen po domače?

5. 2. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
moni poroka tamara renato

Opazite Moniko? foto: POP TV

Pred vrati je tretja sezona šova Ljubezen po domače. Kot kaže, bomo lahko tokrat med drugim spremljali tudi že znane obraze …

Konec tedna je javnost izvedela, da sta se na gradu Štatenberg poročila Tamara in Renato. A to kakopak ni bila prava poroka. Igrani dogodek se je namreč odvil v okviru snemanja promocijskega videopota za tretjo sezono šova Ljubezen po domače, kjer sta za glasbeno zgodbo poskrbela priljubljeni pevec Isaac Palma in pevka Manca Špik.

V video utrinkih smo poleg Darje in Monike opazili tudi nekdanjega kmeta Tomaža Bogoviča. foto: POP TV

A če ste bili med ogledom POP-ina pozorni, ste lahko izvedeli še eno zanimivo podrobnost tretje sezone. Voditeljica Polona Jambrek je namreč mimogrede omenila, da je moč nekaj udeležencev težko pričakovanega šova na hitro opaziti med svati. No, mi smo ob tem brž zastrigli z ušesi in resnično opazili dva znana obraza, ki smo ju spoznali v šovu Kmetija 2017. Še več, ena izmed deklet se je pravzaprav mudila tudi v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za srce Mateja Ruparja.

Ste ju opazili tudi vi? Gre za Darjo Tomažin in Moniko Košenina, ki se je na snemanju še posebej vživela v poročno zgodbo. Ko smo jo pocukali za rokav, je bila zelo skrivnostna, ni pa namigov povsem zanikala. Bo torej ponovno del šova Ljubezen po domače? "Hmmm, mogoče pa res, ker mi je ta šov najbolj pri srcu, poleg tega mi je ljubezen še edina, v katero verjamem," je bila skopa z besedami 30-letna Trboveljčanka, ki se je skupaj z mamo Darinko Košenina že v preteklosti mudila pred resničnostno kamero omenjene oddaje.

Monika in darja ob Isaacu Palmi.

Monika in darja ob Isaacu Palmi. foto: Osebni arhiv

Monika Košenina

Monika Košenina foto: Pop TV

Darja Tomažin - udeleženka šova Kmetija 2017

Darja Tomažin - udeleženka šova Kmetija 2017 foto: POP TV

prejšnji članek
Takole zamahne Vesna Janković!
Zdravje
Takole zamahne Vesna Janković!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nekoga boste razjezili
Horoskop
Dnevni horoskop: Nekoga boste razjezili