mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kako je prišel Aleš do štirih lepotnih operacij?

18. 2. 2019; 07.00
Avtor: Vesna Meško
aleš lujko hrvatin prej in danes

Aleš Lujko Hrvatin foto: Planet tv, osebni arhiv

Najprej je kazalo, da zanj ni na voljo ustrezne rešitve, nato se je zgodil nepričakovan preobrat.

Po odstranitvi odvečne kože, je priljubljeni tekmovalec shujševalnega šova Aleš Lujko Hrvatin hrepenel že dalj časa, pri čemer se je soočal z dvema velikima preprekama. Če bi se do cilja odpravil prek zdravstva, bi moral namreč shujšati na 85 kilogramov, če pa bi mu poseg opravili samoplačniško, bi za slednjega moral odšteti okoli 15 tisoč evrov. Ker zaradi utrjevanja mišične mase zahtevanih kilogramov ne more doseči, vrtoglavega zneska operacije pa si ne more privoščiti, je že skorajda kazalo, da bo po več kot polovici izgubljene teže, zadnja želja ostala neizpolnjena.

Aleš se lahko pohvali z izjemnimi dosežki. foto: Osebni arhiv

Čakajo ga najmanj štiri operacije

No, pa se je kljub temu odvilo drugače. Kot nam je pojasnil Aleš, so ga do druge rešitve pripeljale neprijetne težave z odvečno kožo, ki so nastopile po izgubi kilogramov.

"Od dermatologa sem prejel izvid za kronična vnetja kože in priporočilo za operacijo, tako da gre operacija preko zdravstva. Potrebni bosta najmanj dve operaciji na zgornjem delu telesa, ena za prsi, druga za trebuh," pove Aleš, ob čemer se rahlo zdrznemo. Čakajo ga namreč najmanj štirje boleči operativni posegi – se tudi njemu ob misli na to zašibijo kolena?

"Ne, operacije same se ne bojim. Bolj me skrbi, kako bom miroval, ker bom 7 do 14 dni v bolnišnici, potem pa me čaka še več tednov popolnega mirovanja. Brez gibanja, brez treningov … to bo največji izziv do sedaj. Ker niti en dan ne morem bit na miru," se smeji Aleš, ki tekom klepeta poudari, da se operacije veseli. Izvedli naj bi jo konec septembra, kdaj natanko, pa bo uradno znano 6. maja.

Žena Isaaca Palme končno pokazala trebušček

Po hujšanju je ostalo veliko odvečne kože ...

Po hujšanju je ostalo veliko odvečne kože ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Gorski zdravnik brezupno zaljubljen
Svet slavnih
Gorski zdravnik brezupno zaljubljen
naslednji članek
Dnevni horoskop: Odjeknile bodo govorice
Horoskop
Dnevni horoskop: Odjeknile bodo govorice