bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

20. 2. 2019; 06.00
Avtor: V.M.
sanja grohar s sinčkom

Sanja Grohar foto: Instagram Sanja Grohar

Sinček je v njej prebudil občutke, za katere ni vedela, da obstajajo, nov ritem pa s seboj prinaša tudi spremembe, zaradi katerih se je življenje lepotičke povsem spremenilo.

Sinček Sanje Grohar je star že več kot mesec dni, zato se je mlada mamica odločila, da strne vtise in občutke, ki jih je okusila v zadnjih šestih tednih. V svojem simpatičnem blogu tako pojasnjuje, kaj se dogaja z malim Nicolaijem in kako je sinček spremenil njeno življenje.

''Ta ljubezen za katero niti ne veš, da obstaja preden postaneš starš. Kako hecno koliko se ljudje spremenimo, ko postanemo starši,  kajne?'' ugotavlja Sanja, ki vse spremembe sprejema z nasmehom, pa čeprav je ob malem nadebudnežu kdaj tudi utrujena in nenaspana.

"Po rojstvu se mi je najprej zdelo, da je imeti dojenčka lahko. Nicolai je samo spal in jedel prve dva tedna. Tudi Matej je bil konstantno z nama tako, da je meni vse olajšalo. Po dveh tednih pa so ga začeli matrati krči in to je samo potrdilo dejstvo, da je treba vztrajati pri podiranju kupčkov. Nicolai spi vso noč, zbudi se za hranjenje na 3-4h potem pa smukneva nazaj ajat. Zadnje čase spi manj podnevi tako, da ima tako mami manj časa zase," pravi Sanja, ki se trudi, da bi poleg materinske vloge opravila tudi čim več gospodinjskih opravil.

"Včasih mislim, da bodo moje roke postale, kot roke fitneserja saj ga med dojenjem držim v eni roki, z drugo pa kuham, dajem prati perilo ali pa delam na računalniku. Ahh toliko je za postoriti v dnevu vendar mi bolj malo uspe saj je sinček prioriteta."

prejšnji članek
To je lokacija, kjer dopustuje Luka Dončić
Svet slavnih
To je lokacija, kjer dopustuje Luka Dončić
naslednji članek
Ozzy je še vedno bolan
Zdravje
Ozzy je še vedno bolan