Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Po Renatu postala čisto druga oseba

13. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Kaja Krajnc Rojnik

Kaja Krajnc Rojnik foto: POP TV

Po boleči srčni izkušnji v drugi sezoni šova Ljubezen po domače se je povsem spremenila. Tokrat je pred ustvarjalci stala povsem druga oseba …

Kaja Krajnc Rojnik ni nov obraz oddaje Ljubezen po domače. Lansko leto se je namreč potegovala za naklonjenost Renata Lužarja, ki pa svoje sorodne duše ni videl v njej, pač pa v simpatični Tamari Korošec. Kaja njegove odločitve ni najbolje prenesla, česar ni niti skrivala. Tedaj je prizadeta zapustila Renatovo posestvo, nato pa potrebovala kar nekaj časa, da si je njeno srce opomoglo.

Ko je stopila pred kamere tretje sezone, je tam, po njenih besedah, stala druga oseba. Jaki se je zdela sila znana in čeprav je ocenil, da je malce nenavadno, da se je ponovno odločila za iskanje ljubezni v šovu, ga slednje ni odvrnilo od tega, da 30-letnici ponudi priložnost.

Kaja mu je med spoznavanjem pojasnila, da je delala na sebi in da je sedaj čisto drugačna kot lansko leto. A pridobivanju naklonjenosti je sledil preobrat. V nadaljevanju snemanja si je namreč premislila in Jaki namignila, naj je ne povabi na svojo kmetijo, saj si zaradi obveznosti ne more privoščiti enotedenske odsotnosti. Kaja se je tako tudi drugič poslovila iz priljubljenega šova in se vrnila v svoj svet, kjer ji še zdaleč ni dolgčas. Veliko namreč potuje, na vidiku pa je tudi romanca, ki pa je za enkrat še ne želi izpostavljati.

Slovo od Jake.

Slovo od Jake. foto: POP TV

prejšnji članek
Ne, ni lasulja: Lea Sirk šokirala s kratko, modro pričesko
Svet slavnih
Ne, ni lasulja: Lea Sirk šokirala s kratko, modro pričesko
naslednji članek
Dnevni horoskop: Bodite previdni pri svoji naslednji poslovni potezi
Horoskop
Dnevni horoskop: Bodite previdni pri svoji naslednji poslovni potezi