krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To se dogaja Gašperju zaradi oddaje Ljubezen po domače

15. 3. 2019; 10.00
Avtor: Vesna Meško
gašper hafner

Gašper Hafner foto: Pop TV

Kakšna je moč televizije, v teh dneh spoznavata tudi brata Hafner. Saj veste, junaka podeželja, Jaka in Gašper, ki nam je v klepetu zaupal, da se zaradi resničnostne oddaje Ljubezen po domače dobesedno otepa oboževalk.

Pa se je zgodilo, Slovenijo je zopet zajela evforija šova Ljubezen po domače. Ste zavili z očmi? Že res, da ima večina polna usta besed, kako jih ta format oddaje nikakor ne zanima, a kaj, ko številke razkrivajo, da se pred malimi zasloni gnete osupljiv delež slovenske družbe. Gledanost se namreč razteza v nebo, novice o akterjih pa so brane bolj kot slavni obrazi doma in po svetu. In medtem ko intelektualne vesti v resnici prav klavrno samevajo, upajoč na čase, ko si bo več ljudi poželelo modrejše vsebine, naj vam zaupamo, kako gledalci vplivajo na akterje odmevne oddaje. Za mnoge radovedneže se namreč zgodba na deželi ne zaključi z odjavno špico …

O spremembah, ki jih je s seboj prinesla udeležba v šovu Ljubezen po domače, smo poklepetali z Gašperjem Hafnerjem. Gašper je simpatičen, sproščen in sila zabaven poba, ki je hipoma postal eden najbolj priljubljenih obrazov letošnje sezone. Že res, da je bil pred kamero na trenutke v vidni zadregi, sicer pa še zdaleč ne velja za moškega, ki bi ob dekletih doživljal nekontrolirane napade trzanja obraznih mišic.

Brata Jaka in Gašper Hafner foto: POP TV

»Dober dan!« je vedro zakričal v telefonsko slušalko, še preden bi mu uspela povedati, kdo je na drugi strani. Malce se je še pošalil, kot se zanj spodobi, potem pa sva brž prešla na aktualno dogajanje. Pestro je pri njih doma, veste. Pravzaprav je završalo že po predstavitveni oddaji, ki se je na malih ekranih zavrtela lansko leto. »Takrat je prišel prvi naval pisem, sms-ov in prošenj za prijateljstvo na družabnem omrežju.« Pa ne le od neznank, zanimiv je postal tudi za dekleta, ki so ga že poznala. To je trajalo kakšen mesec, potem pa se je umirilo. In ko sta z bratom že skorajda pozabila na snemanje in nadaljevala z običajnim življenjem, je vsa evforija ponovno privrela na plan. Danes je tako Gašper deležen odziva, kakršnega še zdaleč ni pričakoval. No, malce se mu je že zdelo, da bo znalo biti veselo, ampak da bo tako hudo, to pa ne, se je hahljal moj sogovornik.

»Naval je res zelo velik, ampak žal ne moreš vseh sprejet v svoj svet. Malo se je treba zadržati. Saj se dobro sliši vse skupaj, ampak treba se je zavedati, da je to trenutno in da bova čez eno leto pozabljena. Priznam pa, da prepoznavnost prija. No, čeprav se pa po drugi strani ne zavedamo dovolj, kaj vse to prinese s seboj …« se zresni Gašper in doda, da je vesel, ker so ju z bratom gledalci tako lepo sprejeli.

Ne pozabite, oddaja Ljubezen po domače je na sporedu ob petkih in sobotah ob 20. uri na programu POP TV.

Gašper Hafner

Gašper Hafner foto: POP TV

prejšnji članek
Takšna je bila Tinkara s 15 - imi kilogrami manj
Resničnostni šovi
Takšna je bila Tinkara s 15 - imi kilogrami manj
naslednji članek
Opala, ujeli razgaljenega Tadeja Piška!
Svet slavnih
Opala, ujeli razgaljenega Tadeja Piška!