miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

062616_188555_homeopatija_ Svet24.si

Kaznovanje zdravnikov homeopatov

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

nina wabra Njena.si

Nekdanja voditeljica spet v bitko z rakom

Takšna je bila Tinkara s 15 - imi kilogrami manj
| V.M.

Takšna je bila Tinkara s 15 - imi kilogrami manj

Tinkara Fortuna, Pop TV

Poglejte, kako ljubka najstnica je bila Tinkara Fortuna …

Tinkaro javnost zagotovo najbolj pozna kot članico nekdanje skupine Bepop, kjer je izstopala kot ljubka dolgolasa blondinka. Skupina, ki je nastala pod okriljem resničnostnega šova Popstars, je publiki pomahala v slovo leta 2005.

Od tedaj je Tinkara prehodila dolgo pot in se iz zadržane mladenke razvila v zapeljivo, samozavestno žensko, predano mamico in karizmatično podjetnico. Kako se je v minulih letih spremenila, bomo lahko ugotovili tudi sami, saj jo bo lahko javnost ponovno spremljala na malih zaslonih. Kot članica tretje sezone šova Zvezde plešejo, bo namreč pokazala, kako se znajde na plesnem parketu in ob pojavljanju pred kamero zagotovo razkrila marsikatero zanimivost o sebi.

Se je pa Tinkara v teh dneh potopila v spomine in sicer v najstniška leta, ko se je prav tako rada zavrtela v ritmu glasbe. Ob tem je na družabnem omrežju objavila fotografijo, na kateri šteje rosnih 13 let. Kot je zapisala, je imela tedaj 15 kilogramov manj, glede let pa se je navihano pošalila, navedla je namreč, da je fotografija nastala pred 25 – imi leti.