osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

Horoskop Bern Svet24.si

Tedenski horoskop: S pomočjo zvezd te dni lahko ...

par Petisvet.si

Pretekla življenja nas obdarijo z dušo dvojčico

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

serena williams Svet24.si

Navdušena nad Archijem, Serena obiskala kraljevo ...

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

tanja zagar Njena.si

Zvezde plešejo: Zmagovalca sta Tanja in Arnej

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!
| V.M.

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!

Iva Krajnc Bagola s soprogom., M24

'Mislim, da bom od žene zahteval, da s predstave domov prihaja v kostumu,' se hahlja Aljoša Bagola, ki ob pogledu na nov lik soproge ni ostal ravnodušen.

Da ima Iva Krajnc Bagola polne roke dela z novo predstavo o znameniti ameriški družini Addams, smo izvedeli že v začetku novega leta. Tedaj je namreč razkrila, da se pridno pripravlja na vlogo v muzikalu, kjer bo upodobila slavno Morticio Addams.

Po številnih vajah in pripravah, je sedaj napočil čas, ko bo ekipa pokazala, kaj so ustvarili. Minuli dan so tako imeli profesionalno fotografiranje in snemanje napovednika za muzikal, ki bo luč sveta ugledal aprila na odru Mestnega gledališča ljubljanskega.

Igralci so upodobljeni v atraktivne vloge pozirali za promocijo, utrinke pa delili tudi na družabnem omrežju. Med zbranimi liki je najbolj izstopala ravno Morticia, oziroma Iva, ki je na temo videza prejela nemalo zavidljivih komplimentov. Zlasti je bil navdušen njen soprog Aljoša, ki se je pošalil, da bo odslej od svoje drage zahteval, da se domov vrača kar v kostumu …