osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 26. maja

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

nika kljun Njena.si

Olala: Nika Kljun kot vroča divja mačka

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!
| V.M.

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!

Iva Krajnc Bagola s soprogom., M24

'Mislim, da bom od žene zahteval, da s predstave domov prihaja v kostumu,' se hahlja Aljoša Bagola, ki ob pogledu na nov lik soproge ni ostal ravnodušen.

Da ima Iva Krajnc Bagola polne roke dela z novo predstavo o znameniti ameriški družini Addams, smo izvedeli že v začetku novega leta. Tedaj je namreč razkrila, da se pridno pripravlja na vlogo v muzikalu, kjer bo upodobila slavno Morticio Addams.

Po številnih vajah in pripravah, je sedaj napočil čas, ko bo ekipa pokazala, kaj so ustvarili. Minuli dan so tako imeli profesionalno fotografiranje in snemanje napovednika za muzikal, ki bo luč sveta ugledal aprila na odru Mestnega gledališča ljubljanskega.

Igralci so upodobljeni v atraktivne vloge pozirali za promocijo, utrinke pa delili tudi na družabnem omrežju. Med zbranimi liki je najbolj izstopala ravno Morticia, oziroma Iva, ki je na temo videza prejela nemalo zavidljivih komplimentov. Zlasti je bil navdušen njen soprog Aljoša, ki se je pošalil, da bo odslej od svoje drage zahteval, da se domov vrača kar v kostumu …