miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

062616_188555_homeopatija_ Svet24.si

Kaznovanje zdravnikov homeopatov

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

nina wabra Njena.si

Nekdanja voditeljica spet v bitko z rakom

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!
| V.M.

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!

Iva Krajnc Bagola s soprogom., M24

'Mislim, da bom od žene zahteval, da s predstave domov prihaja v kostumu,' se hahlja Aljoša Bagola, ki ob pogledu na nov lik soproge ni ostal ravnodušen.

Da ima Iva Krajnc Bagola polne roke dela z novo predstavo o znameniti ameriški družini Addams, smo izvedeli že v začetku novega leta. Tedaj je namreč razkrila, da se pridno pripravlja na vlogo v muzikalu, kjer bo upodobila slavno Morticio Addams.

Po številnih vajah in pripravah, je sedaj napočil čas, ko bo ekipa pokazala, kaj so ustvarili. Minuli dan so tako imeli profesionalno fotografiranje in snemanje napovednika za muzikal, ki bo luč sveta ugledal aprila na odru Mestnega gledališča ljubljanskega.

Igralci so upodobljeni v atraktivne vloge pozirali za promocijo, utrinke pa delili tudi na družabnem omrežju. Med zbranimi liki je najbolj izstopala ravno Morticia, oziroma Iva, ki je na temo videza prejela nemalo zavidljivih komplimentov. Zlasti je bil navdušen njen soprog Aljoša, ki se je pošalil, da bo odslej od svoje drage zahteval, da se domov vrača kar v kostumu …