Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Po nastopu v šovu Ljubezen po domače se ji dogaja to!
| V.M.

Po nastopu v šovu Ljubezen po domače se ji dogaja to!

Silva Dremelj, POP TV

Še sama ne more verjeti, kako lepega odziva je deležna.

Ste v oddaji opazili kandidatko Silvo Dremelj, ki se je potegovala za naklonjenost Milana Tržana? Slednji v njej ni videl sorodne duše in jo je kot prvo izmed izbrank poslal domov. No, pa Silva zaradi tega ni bila nič kaj razočarana, saj tudi sama v njem ni videla moškega, s katerim bi si lahko ustvarila prihodnost. Zmotilo jo je zlasti to, da ni znal pokazati čustev in spoštovanja do žensk, pa da je govoril le o sebi. To je tudi razlog, zaradi katerega meni, da bo ob sebi težko obdržal žensko.

Foto: POP TV - 'Zakaj bi bila razočarana? Saj to je šov,' pravi 58-letna Silva in Šentjurja.

Čeprav se zdi, da je Silva zelo zadržana in sramežljiva, pa v sebi skriva veliko več poguma, kot ženske, ki bi jih na podlagi vedenja ocenili za drzne. Slednje dokazuje že pojasnilo, da se je pred kamerami znašla predvsem iz radovednosti. Kot je pojasnila, se je namreč v odmevno oddajo Ljubezen po domače prijavila, ker je želela videti in na lastni koži izkusiti, kako takšen šov nastaja. Silva je tako pregnala strah pred razočaranjem v ljubezni in tako vsaj za kratek čas pregnala osamljenost ter popestrila svoje življenje.

Kot pravi, od tedaj, ko se je pojavila na malih ekranih, doživlja same lepe odzive. Silvo, ki je za enkrat še vedno samska, so namreč znanci zasuli s sporočili in čestitkami. "Bila sem grozno presenečena. Same neke pohvale. Saj ne da bi se hvalila, res je bilo tako. Še danes je."