favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenski novinar v kuhanju porazil zmagovalko MasterChefa

18. 3. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
Masterchef Slovenija 3

Nejc Simšič je s svojimi rezanci najbolj navdušil sodnike. foto: Marko Vavpotič/M24

Na male ekrane se vrača priljubljena oddaja MasterChef, v posebnem kuharskem izzivu pa so se pred samim začetkom preizkusili tudi slovenski novinarji, fotografi in celo programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš .

Posebnega kuharskega izziva v kuhinji MasterChef so se udeležili številni slovenski novinarji in drugi povabljenci, ki so tako prvič spoznali tudi vse letošnje tekmovalce, v kuhanju pa se je moral preizkusiti tudi Branko Čakarmiš, ki se je po oceni sodnikov kar dobro odrezal. 

Nejc in Ota Roš foto: Marko Vavpotič/M24

Bine Volčič, Luka Jezeršek in Karim Merdjadi, ki se letos vračajo v vlogi sodnikov šova, so zbranim razdelili svoje naloge, ki so tokrat bazirale na ulični hrani. Bine si je zaželel okusnih rezancev, Luka sočnega wrapa in Karim gyros sendviča. Vsak pa je na koncu izbral tudi svojega zmagovalca, ki se je lahko, vsaj začasno, na balkonu pridružil letošnjim tekmovalcem. Bineta Volčiča je s svojo jedjo, ki jo je pripravil sam, najbolj navdušil slovenski novinar in gledališki igralec, trenutno ga lahko spremljate v muzikalu Madagascar, Nejc Simšič. V svoji kategoriji je premagal celo nekdanjo zmagovalko šova Saro Rutar, Nejc, ki je na koncu prejel tudi nagrado za najboljšo jed izziva, nam je po zmagi priznal, da sam v resnici ne kuha. "Če je sila, že primem za kuhalnico, ampak sicer to delo raje prepuščam tistim, ki jih to veseli in jim gre dobro od rok. (smeh)" Kaj pa meni o izzivu, ki so mu ga postavili kuharji? "Današnji izziv je bil zame seveda stresen, ker smo imeli 20 minut časa za pripravo street food rezancev z rakci. Na srečo pod pritiskom delam zelo umirjeno in sistematično in je šlo. Z manjšimi nasveti letošnjih tekmovalcev, ki so mi dajali namige iz balkona, je šlo še lažje. Sploh si nočem predstavljati, pod kakšnim stresom so šele snemajo oddajo zares. Vsa čast vsem!"

Nejčevo veselje ob zmagi in Sarino razočaranje ... foto: Marko Vavpotič/M24

Seveda je bila končna zmaga in najboljša jed izziva še toliko večja čast za novinarja in igralca, predvsem potem, ko nam je zaupal, da se kuhinje raje izogiba. Mu je zmagovalka MasterChefa Sara Rutar za zmago čestitala? "Ko so me Bine, Luka in Karim razlgasili za ulitimativnega zmagovalca v pripravi streetfood hrane, pa ja, lep občutek, sploh ker sem premagal tudi zmagovalko MasterChefa 2017 Saro Rutar, ki mi je tudi že čestitala za premoč. (smeh)"

Nejc ima pa ob tem tudi prav posebno obvestilo za svoje prijatelje. "Ob zmagi bi sporočil svojim prijateljem, da si kljub moji zmagi in odličnim rezancem naj ne domišljajo, da bom kuhal tudi za njih. (smeh) Tole kuhanje je bilo res enkratni dogodek ..."

prejšnji članek
Sašo Stare: nova vloga v njegovem življenju
Svet slavnih
Sašo Stare: nova vloga v njegovem življenju
naslednji članek
Priljubljena obutev že napoveduje dolgo vroče poletje
Moda&Lepota
Priljubljena obutev že napoveduje dolgo vroče poletje