mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reka ljubezni: Bo Rok Slak postal negativec?

22. 3. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
rok valentina irena

Bo Valentina spremenila Roka? foto: Matjaž Očko

Rok se počasi in komaj opazno spreminja. Bo življenje na veliki nogi iz njegovega lika izvabilo neprijetno plat, ki gledalcem ne bo povšeči?

Roku Slaku življenje z Valentino odpira nova obzorja, počasi namreč okuša življenje premožnejših, kar se odraža tudi na njegovi osebnosti. Bo ostal stari, dobri Rok, skromen in pošten ali ga bodo vse te novosti omrežile do te mere, da bo pozabil, kdo in kaj je v resnici? 

Tudi igralca Tadeja Piška nekatere reakcije njegovega lika močno presenečajo. »V četrti sezoni se z Rokom znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono,« je pojasnil Tadej.

prejšnji članek
Sabina Mlakar bo v novi službi shujšala
Svet slavnih
Sabina Mlakar bo v novi službi shujšala
naslednji članek
Evina plat zgodbe: Prijavila se je, ker jo je on nagovoril
Svet slavnih
Evina plat zgodbe: Prijavila se je, ker jo je on nagovoril