Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje
| V.M.

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje

Maja Nose, POP TV

Za seboj ima grenko življenjsko izkušnjo, zaradi katere na svet gleda veliko bolj prizemljeno …

Majo Nose smo spoznali v letošnji oddaji Ljubezen po domače. Izbranka Mihe Božiča se je javnosti vtisnila v spomin kot prijetna ženska, lepega videza in prizemljene narave. Temnolaska pred kamero ni skrivala, da je mamica in da ji središče življenja predstavlja njen sin. To je bil tudi razlog, da je zavrnila Mihovo povabilo na kmetijo, saj ne bi želela biti tako dolgo odsotna iz dečkovega življenja. Zgodba med njim in Miho se je tako predčasno končala, nekoliko tudi zaradi tega, ker je presodila, da mladenič ne bi bil pripravljen na otroka. Čeprav je v oddaji dejal, da bi v svoje življenje sprejel mamico, Maja teh besed ne jemlje tako zlahka. Za seboj ima namreč grenke izkušnje, ki so jo naučile, da je lahko realnost povsem drugačna od velikih besed.

In kakšna je Majina zgodba? Temnolaska je mamica samohranilka, s svojim sinkom sta sama že vse odkar je privekal na svet. Ko je njen partner izvedel, da je noseča, je namreč izginil iz njenega življenja. Sinkov oče tudi štiri leta kasneje ni del njegovega sveta. Z njim nimata prav nobenih stikov, prav tako pa ne plačuje preživnine.

Pa se je sedaj njeno življenje kaj spremenilo? Je morda na vidiku kakšna nova ljubezen? Maja pojasnjuje, da ni na romantičnem področju nič novega. Za enkrat se namreč ni še nihče potrudil do te mere, da bi potrkal na vrata njenega srca.