002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

Adele Svet24.si

Konec ljubezni: Adele se je ločila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

sarec marjan1 - profimedia Svet24.si

Kot ga (ne) poznate: ko Šarca podcenjujejo kot ...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

škufca andrej Njena.si

Andrej Škufca z ženo in sinom uživa na soncu

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje
| V.M.

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje

Maja Nose, POP TV

Za seboj ima grenko življenjsko izkušnjo, zaradi katere na svet gleda veliko bolj prizemljeno …

Majo Nose smo spoznali v letošnji oddaji Ljubezen po domače. Izbranka Mihe Božiča se je javnosti vtisnila v spomin kot prijetna ženska, lepega videza in prizemljene narave. Temnolaska pred kamero ni skrivala, da je mamica in da ji središče življenja predstavlja njen sin. To je bil tudi razlog, da je zavrnila Mihovo povabilo na kmetijo, saj ne bi želela biti tako dolgo odsotna iz dečkovega življenja. Zgodba med njim in Miho se je tako predčasno končala, nekoliko tudi zaradi tega, ker je presodila, da mladenič ne bi bil pripravljen na otroka. Čeprav je v oddaji dejal, da bi v svoje življenje sprejel mamico, Maja teh besed ne jemlje tako zlahka. Za seboj ima namreč grenke izkušnje, ki so jo naučile, da je lahko realnost povsem drugačna od velikih besed.

In kakšna je Majina zgodba? Temnolaska je mamica samohranilka, s svojim sinkom sta sama že vse odkar je privekal na svet. Ko je njen partner izvedel, da je noseča, je namreč izginil iz njenega življenja. Sinkov oče tudi štiri leta kasneje ni del njegovega sveta. Z njim nimata prav nobenih stikov, prav tako pa ne plačuje preživnine.

Pa se je sedaj njeno življenje kaj spremenilo? Je morda na vidiku kakšna nova ljubezen? Maja pojasnjuje, da ni na romantičnem področju nič novega. Za enkrat se namreč ni še nihče potrudil do te mere, da bi potrkal na vrata njenega srca.