Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Žalostna zgodba mamice Maje

21. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
maja nose

Maja Nose foto: POP TV

Za seboj ima grenko življenjsko izkušnjo, zaradi katere na svet gleda veliko bolj prizemljeno …

Majo Nose smo spoznali v letošnji oddaji Ljubezen po domače. Izbranka Mihe Božiča se je javnosti vtisnila v spomin kot prijetna ženska, lepega videza in prizemljene narave. Temnolaska pred kamero ni skrivala, da je mamica in da ji središče življenja predstavlja njen sin. To je bil tudi razlog, da je zavrnila Mihovo povabilo na kmetijo, saj ne bi želela biti tako dolgo odsotna iz dečkovega življenja. Zgodba med njim in Miho se je tako predčasno končala, nekoliko tudi zaradi tega, ker je presodila, da mladenič ne bi bil pripravljen na otroka. Čeprav je v oddaji dejal, da bi v svoje življenje sprejel mamico, Maja teh besed ne jemlje tako zlahka. Za seboj ima namreč grenke izkušnje, ki so jo naučile, da je lahko realnost povsem drugačna od velikih besed.

In kakšna je Majina zgodba? Temnolaska je mamica samohranilka, s svojim sinkom sta sama že vse odkar je privekal na svet. Ko je njen partner izvedel, da je noseča, je namreč izginil iz njenega življenja. Sinkov oče tudi štiri leta kasneje ni del njegovega sveta. Z njim nimata prav nobenih stikov, prav tako pa ne plačuje preživnine.

Pa se je sedaj njeno življenje kaj spremenilo? Je morda na vidiku kakšna nova ljubezen? Maja pojasnjuje, da ni na romantičnem področju nič novega. Za enkrat se namreč ni še nihče potrudil do te mere, da bi potrkal na vrata njenega srca.

prejšnji članek
Barovka Suzana pokazala vročo postavo
Svet slavnih
Barovka Suzana pokazala vročo postavo
naslednji članek
Dnevni horoskop: Vašo ljubezensko življenje bo kmalu doseglo dno, če ...
Horoskop
Dnevni horoskop: Vašo ljubezensko življenje bo kmalu doseglo dno, če ...