favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Evina plat zgodbe: Prijavila se je, ker jo je on nagovoril

22. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
eva in tomaž

Eva Poklič in Tomaž Bizjak foto: POP TV

Deležna je bila očitkov, da je popolno nasprotje virtualne Eve. Njena plat zgodbe vas bo zelo presenetila – kaj se je po njenih besedah zgodilo med akterjema šova Ljubezen po domače?

Eva Poklič je bila po sobotni oddaji Ljubezen po domače deležna zelo grenkega odziva javnosti. Tomaž Bizjak je namreč pred kamero razkril, v kako lažnivem odnosu se je znašel ter kako drzno je bilo virtualno dekle, ki ga je potem, ko jo je spoznal, povsem razočaralo.

Da na fotografijah ni takšna, kot je v resnici, je pojasnil, tudi v oddaji pa smo lahko videli, da je dekle precej molčeče in zadržano, medtem ko je Tomaž poudaril, da je bila prek spleta veliko bolj zgovorna.

Kaj pa ima o vsem tem povedati Eva? Ko smo jo poklicali, se je zdela močno potrta – kako le ne, spletni komentatorji pri izlivanju svojega mnenja niso varčevali z besedami. Da so si gledalci že ustvarili svoje mnenje in da njena plat zgodbe niti ni pomembna, smo razbrali iz njenih skopih stavkov. Čeprav svojega vidika sprva ni želela razkriti, je nekaj dni kasneje spregovorila za ustvarjalce šova Ljubezen po domače. Takole je pojasnila razliko med virtualno Evo in Evo, ki je stopila pred kamere resničnostnega šova:

"Vsak se fotografira tako kot njemu paše, iz tistega, najboljšega kota. Tudi vi se boste fotografirali tako, kot je vam všeč, ne pa tako, kot bi hotel nekdo drug. To je logično za moje pojme. Če je njemu nelogično, pa ni moj problem. Pa dosti stvari je lažje napisati, kot pa povedati, sploh pa, če so še kamere zraven."

Eva je osvežila svoj videz. foto: POP TV

Eva je v pojasnilu Tomažu vrnila žogico in povedala, da tudi on ni takšna oseba, kot se je izkazal v resničnem življenju. Da je glede pogovorov povsem drugačen, je dejala in šokirala s stavkom, da jo je pravzaprav on nagovoril, naj se prijavi v resničnostni šov. Kako prosim?

Tako kot je povedal Tomaž, sta se tudi po njenih besedah res že prej spoznala prek družabnih omrežij. A kot je pojasnila Eva, je bilo to že pred samo predstavitveno oddajo, ko pa se je slednja zavrtela na malih zaslonih, jo pričel nagovarjati, naj se prijavi.

Zakaj pa je potem pisala še drugim junakom podeželja? Ali to sploh drži? Na to vprašanje je Eva podala pritrdilen odgovor, res si je dopisovala tudi z drugimi, na koncu pa je pismo za prijavo poslala Tomažu, saj je ocenila, da se je pogovarjal 'dokaj normalno'. "Saj ni tako slab, le slab odnos do deklet ima."

Tomaž in Eva sta javnosti predstavila vsak svoj vidik, kaj se je v resnici zgodilo med njima, pa tako najbolje vesta sama ...

Tako se je Eva Tomažu predstavila na facebooku

prejšnji članek
Reka ljubezni: Bo Rok Slak postal negativec?
Svet slavnih
Reka ljubezni: Bo Rok Slak postal negativec?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nekdo še posebej potrebuje vašo bližino in nasvete
Horoskop
Dnevni horoskop: Nekdo še posebej potrebuje vašo bližino in nasvete