Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj je Mikićevo soplesalko spravilo v jok?

23. 3. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
valeriya in mikić

Valeryjo so premagale solze. foto: POP TV

Potem, ko sta po nastopu podala uradno izjavo, se je Valerija poskušala v zaodrju izogniti radovednim kameram. Premagale so jo namreč solze …

Valeriya Musina in Igor Mikić sta v nedeljski oddaji prejela najslabšo oceno v zgodovini šova Zvezde plešejo. Igor je na oceno sodnikov podal precej odmeven komentar, Valeriya pa je pripomnila, da sta se po njenem mnenju dobro odrezala: "Super si odplesal, zame je bilo vrhunsko, če je ena, pa ena, lahko še toliko več pokaževa in nadgradiva."

Čeprav se je v izjavi, ki sta jo podala po nastopu zdelo, da jima za mnenje sodnikov ni preveč mar, pa se je kasneje izkazalo, da temu le ni tako. Valeriyo so se namreč Ladovi in Andrejevi strogi komentarji tako dotaknili, da je kasneje planila v solze.

Lepa plesalka se je nekoliko umaknila od vrveža, a so jo, ko se je poskušala zbrati in zadržati čustva, kljub temu ujele kamere. Ko je njeno stisko opazil Igor in stopil do nje, da bi jo potolažil, pa tesnobe ni več zmogla zadržati. V objemu mu je tako ganljivo zajokala.

prejšnji članek
Slovenski košarkar v operacijski sobi?
Svet slavnih
Slovenski košarkar v operacijski sobi?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Imeli boste zelo močen vpliv na druge ljudi
Horoskop
Dnevni horoskop: Imeli boste zelo močen vpliv na druge ljudi