kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Denis v solze zaradi grenke življenjske izkušnje

25. 3. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
denis

Denis Vučak foto: POP TV

Pevec skupine Game Over Denis Vučak je pred kamero spregovoril o svojem otroštvu in razkril, da sta ga vzgojila stara starša.

Ko Denis Vučak govori o babici in dedku, na plan privrejo tako silovita čustva, da ne zmore zadržati solz. Tako je bilo tudi na snemanju tretje oddaje šova Zvezde plešejo, ko se je moral za kratek čas celo umakniti. Ko se je nato vrnil pred kamero, je pojasnil, da ni odraščal skupaj s starši. Ker je morala mama v boj za družino in domovino, je namreč kot deček odšel živeti k babici in dedku v Prekmurje. Ob tem je poudaril, da je imel lepo otroštvo, kljub revščini sta mu nudila lepo življenje in ga vzgajala z obilo ljubezni. Brez njiju danes ne bi bil takšen človek kot je, pove in s solznimi očmi poudari, kako zelo ju spoštuje in ceni.

Zgodba, ki sta jo s soplesalko vpletla v nedeljski ples, je ganila tudi Lada, ki tokrat v komentar ni vpletel šale in cinizma: »Denis, lepo je videti ljubezen in lepe odnose znotraj familje, zato je res lepo, da si gradil nastop na teh čustvih do staršev.«

Denis Vučak in Nika Bagon

Denis Vučak in Nika Bagon foto: POP TV

prejšnji članek
Ženska: Glavna igralka ima težave
Svet slavnih
Ženska: Glavna igralka ima težave
naslednji članek
V resnici lepotica s težko preteklostjo?
Resničnostni šovi
V resnici lepotica s težko preteklostjo?
#nasazenazenska
nasazenazenska