pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

26. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
leonida kolbl 9

Leonida Kolbl foto: POP TV

Kakšna je Leonida, ko ugasnejo kamere? So vzrok za zadržano vedenje travme iz preteklosti?

Zaradi njenega zadržanega nastopa v oddaji Ljubezen po domače, so bili mnogi prepričani, da ima mladenka za seboj težko življenjsko zgodbo, zaradi katere se je zaprla vase in le stežka komunicira z okolico. Pa je temu res tako?

Veselo, energično dekle

Bojda je resnica takšna, da je Leonida brez prisotnosti kamer sproščena in nadvse zgovorna. Da še zdaleč ni takšna, kot smo jo spoznali na malih zaslonih, kjer se ni počutila dobro zaradi kamer in družbe deklet, ki se jim preprosto ni želela podrejati. Kot je pojasnila, so se ob odsotnosti snemalne ekipe družile, je pa res, da ni človek, ki bi stopical za tistimi, ki so pač glasnejši, dominantnejši, medtem ko se nje zaradi mirnejše narave ne upošteva.

»Jaz sem energična, v redu dekle. Nisem zakompliciran človek, preprosta oseba sem, nimam pa rada, da se meni nihče ne prilagaja,« je pojasnila za POP TV.

Za zadržanost kriva izdaja

Od kje pa izvira ta introvertiranost, ki smo jo lahko videli v oddaji? Kot pojasnjuje Leonida, se bolje počuti v moški družbi, ženskam namreč le stežka zaupa. Vzrok za slednje je boleča srednješolska izkušnja, tekom katere je utrpela izdajo, ki se je razvila v zelo grenko izkušnjo. Sošolka je namreč izdala njeno zaupanje in prenesla to, kar ji povedala, med ostale, kar je privedlo do tega, da se je proti njej obrnil ves razred.

Leonida

Leonida foto: POP TV

prejšnji članek
To je mama Saše Lendero
Svet slavnih
To je mama Saše Lendero
naslednji članek
Dnevni horoskop: V domačem krogu se vam lahko zgodi konflikt
Horoskop
Dnevni horoskop: V domačem krogu se vam lahko zgodi konflikt