Marko Cvek 2 Odkrito.si

VIDEO: Branko iz Ljubezni po domače: A pri 49-ih ...

reka danica lovenjak prekmurje Svet24.si

Kam se pred vročino skrijejo znani obrazi?

ženska Petisvet.si

Marjan Ogorevc o tipični ženski bolezni pravi ...

oZ-naslovka_ malteška pomoč Svet24.si

Kdo so slovenski črni vitezi? So humanitarci ali ...

william kate Svet24.si

Princ William in Kate Middleton sta se odločila, ...

Miha Rodman Njena.si

Reka ljubezni: Dejan šokiral z drastično ...

nataša in marko2 Njena.si

Ljubezen po domače: Spoznajte Markovo srčno damo

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl
| V.M.

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

Leonida Kolbl, POP TV

Kakšna je Leonida, ko ugasnejo kamere? So vzrok za zadržano vedenje travme iz preteklosti?

Zaradi njenega zadržanega nastopa v oddaji Ljubezen po domače, so bili mnogi prepričani, da ima mladenka za seboj težko življenjsko zgodbo, zaradi katere se je zaprla vase in le stežka komunicira z okolico. Pa je temu res tako?

Veselo, energično dekle

Bojda je resnica takšna, da je Leonida brez prisotnosti kamer sproščena in nadvse zgovorna. Da še zdaleč ni takšna, kot smo jo spoznali na malih zaslonih, kjer se ni počutila dobro zaradi kamer in družbe deklet, ki se jim preprosto ni želela podrejati. Kot je pojasnila, so se ob odsotnosti snemalne ekipe družile, je pa res, da ni človek, ki bi stopical za tistimi, ki so pač glasnejši, dominantnejši, medtem ko se nje zaradi mirnejše narave ne upošteva.

»Jaz sem energična, v redu dekle. Nisem zakompliciran človek, preprosta oseba sem, nimam pa rada, da se meni nihče ne prilagaja,« je pojasnila za POP TV.

Za zadržanost kriva izdaja

Od kje pa izvira ta introvertiranost, ki smo jo lahko videli v oddaji? Kot pojasnjuje Leonida, se bolje počuti v moški družbi, ženskam namreč le stežka zaupa. Vzrok za slednje je boleča srednješolska izkušnja, tekom katere je utrpela izdajo, ki se je razvila v zelo grenko izkušnjo. Sošolka je namreč izdala njeno zaupanje in prenesla to, kar ji povedala, med ostale, kar je privedlo do tega, da se je proti njej obrnil ves razred.