mir narava
Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Kaj ji je storil nasilni fant?

28. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
barara

Barbara foto: POP TV

Barbara Pastnik je v oddaji Ljubezen po domače pogumno razkrila, da je bila nekoč žrtev nasilja. Močna kot je, ni dovolila, da bi se dogodek ponovil, priznava pa, da jo je izkušnja kljub temu spremenila.

Barbaro smo spoznali kot eno izmed izbrank Mihe Božiča. O simpatični Velenjčanki smo v eni izmed oddaj izvedeli, da do fantov ni najbolj zaupljiva, kar se je pokazalo že med samim klepetom z Miho. Kmalu je bilo jasno, da je previdna zaradi grenke izkušnje s preteklim fantom, ki je nanjo položil roko.

''Ko se je to zgodilo, sem bila povsem razočarana. Čutila sem vse, od jeze do razočaranja. Vse se ti poruši,'' je iskreno priznala Barbara.

Slednje se je zgodilo enkrat in nikoli več, saj se je zavedala, da mora razmerje nemudoma končati. Dobro namreč ve, da se nasilje slej ko prej ponovi, zato ni čakala, da bi se njena pot odvila v eno izmed številnih srce parajočih zgodb.

Miha in Barbara foto: POP TV

Pred tem dogodkom Barbara sicer ni opazila opozorilnih znakov. "Mogoče sem ga jaz drugače videla. Lahko da bi zunanji opazovalec videl zadeve povsem drugače. Sama nisem opazila ničesar," je pojasnila za POP TV in dodala, da jo je izkušnja spremenila in naredila močnejšo.

"Svet gledaš na malo drugačen način, bolj si pazljiv pred ljudmi. Zase vidim, da sem zadržana, osebo moram najprej dobro spoznati, da se lahko odprem, in tudi na trenutke prikrivam, kakšna sem v resnici, in vse to iz previdnosti zaradi preteklih izkušenj."

prejšnji članek
MasterChef: Gledalci zgroženi nad oblizovanjem prstov
Svet slavnih
MasterChef: Gledalci zgroženi nad oblizovanjem prstov
naslednji članek
Dnevni horoskop: Ne verjemite praznim obljubam
Horoskop
Dnevni horoskop: Ne verjemite praznim obljubam