natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

challe 1 Svet24.si

Challe Salle ujet z nekdanjo teniško igralko

Zapestnica ljubezni Petisvet.si

Rožnati kremen nam v življenje lahko prikliče ...

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

Tanja Žagar Svet24.si

Foto: Tanja Žagar pokazala zavidanja vredno ...

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

Preobrat: Monika hčerka Jožetove kandidatke
| V.M.

Preobrat: Monika hčerka Jožetove kandidatke

Monika je prispela na Darjino posestvo., POP TV

Na lepo kmetijo Darje Tomažin je prispela prijateljica Monika Košenina. Ste ugotovili, da gre za hčerko kandidatke, ki se mudi na posestvu Jožeta Rožena?

Darja Tomažin z naborom kandidatov pač nima sreče. Moške, ki so stopili na njeno posestvo še zdaleč ne odlikuje delovna vnema in kmečki duh, ki bi ga junakinja šova Ljubezen po domače želela od svojega srčnega izbranca.

Kaj vse se ji dogaja, je tako potožila Moniki Košenina, ki je brž prihitela na posestvo, da ji pomaga pri delu in težavah z izbranci. Dekleti sta namreč zelo dobri prijateljici, ki sta pristne vezi spletli že leta 2017 na snemanju resničnostnega šova Kmetija.

Foto: Osebni arhiv - Monika in Darja

»Takrat sva se zelo povezali, našli uteho druga v drugi in tudi po šovu ohranili stike. Tako se je razvilo trdno prijateljstvo, pri njej sem namreč kar pogosto, običajno vsak drugi vikend. Takrat se naklepetava, poveseliva ob kozarčku in vmes seveda poprimeva tudi za delo, ki ga na njeni kmetiji ne manjka. Darja je krasna ženska, resnično dobrega srca, čeprav se morda zdi, da nosi strožji oklep, ampak to je zaradi ljudi, ki so jo v preteklosti izkoriščali,« je za njena.si pojasnila Monika, ki se je nepričakovano znašla v šovu, kjer lahko spremljamo tudi njeno mamo Darinko. Mati in hči sicer nista neznanki v tem formatu oddaje, obe sta namreč v šovu Ljubezen po domače sodelovali že v preteklih sezonah.

Foto: POP TV - Darinka Košenina se mudi na posestvu Jožeta Rožena.

Bo Monika v tej sezoni našla ljubezen? Darja ji je namreč predstavila Nejca, ki je po letih mnogo bliže njej, zato je pomislila, da bi se lahko med njima rodila naklonjenost. No, čeprav roko na srce, Nejc je naredil tako slab prvi vtis, da ga bo zelo težko popravil …

Foto: POP TV - Darja je Moniki predstavila Nejca.