mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Preobrat: Monika hčerka Jožetove kandidatke

1. 4. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
monika33

Monika je prispela na Darjino posestvo. foto: POP TV

Na lepo kmetijo Darje Tomažin je prispela prijateljica Monika Košenina. Ste ugotovili, da gre za hčerko kandidatke, ki se mudi na posestvu Jožeta Rožena?

Darja Tomažin z naborom kandidatov pač nima sreče. Moške, ki so stopili na njeno posestvo še zdaleč ne odlikuje delovna vnema in kmečki duh, ki bi ga junakinja šova Ljubezen po domače želela od svojega srčnega izbranca.

Kaj vse se ji dogaja, je tako potožila Moniki Košenina, ki je brž prihitela na posestvo, da ji pomaga pri delu in težavah z izbranci. Dekleti sta namreč zelo dobri prijateljici, ki sta pristne vezi spletli že leta 2017 na snemanju resničnostnega šova Kmetija.

Monika in Darja foto: Osebni arhiv

»Takrat sva se zelo povezali, našli uteho druga v drugi in tudi po šovu ohranili stike. Tako se je razvilo trdno prijateljstvo, pri njej sem namreč kar pogosto, običajno vsak drugi vikend. Takrat se naklepetava, poveseliva ob kozarčku in vmes seveda poprimeva tudi za delo, ki ga na njeni kmetiji ne manjka. Darja je krasna ženska, resnično dobrega srca, čeprav se morda zdi, da nosi strožji oklep, ampak to je zaradi ljudi, ki so jo v preteklosti izkoriščali,« je za njena.si pojasnila Monika, ki se je nepričakovano znašla v šovu, kjer lahko spremljamo tudi njeno mamo Darinko. Mati in hči sicer nista neznanki v tem formatu oddaje, obe sta namreč v šovu Ljubezen po domače sodelovali že v preteklih sezonah.

Darinka Košenina se mudi na posestvu Jožeta Rožena. foto: POP TV

Bo Monika v tej sezoni našla ljubezen? Darja ji je namreč predstavila Nejca, ki je po letih mnogo bliže njej, zato je pomislila, da bi se lahko med njima rodila naklonjenost. No, čeprav roko na srce, Nejc je naredil tako slab prvi vtis, da ga bo zelo težko popravil …

Darja je Moniki predstavila Nejca. foto: POP TV

prejšnji članek
Andrej Škufca na sprehodu z dojenčkom
Svet slavnih
Andrej Škufca na sprehodu z dojenčkom
naslednji članek
Boris Kobal na TV v vlogi novinarja
Svet slavnih
Boris Kobal na TV v vlogi novinarja