Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je samozavestni Ireni resnično do Milana?

9. 4. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
irena

Irena foto: POP TV

Je prišla v oddajo po zabavo ali po ljubezen?

Milan Tržan je razdvojen med dvema izbrankama, ki sta od vseh kandidatk najbolj pritegnili njegovo pozornost. To sta od samozavesti prekipevajoča Irena ter srčna in marljiva Ema. Ali sta ogreli tudi njegovo srce, za enkrat ne vemo, je pa povsem jasno, da Milan pred Emo, ki mu je razgalila srce in dušo, postavlja Ireno, za katero se zdi, da je pred kamere zakorakala za voljo zabave in novih doživetij. Že poprej je namreč dejal, da mu je bolj všeč, kot tista, za katero ve, da ima največ možnosti, tekom oddaje pa smo izvedeli tudi, da do Eme ne čuti privlačnosti.

'Ti si tip moškega, ki je meni všeč,' je na zmenku Milanu dejala Ema. foto: POP TV

Za katero se bo torej odločil ob koncu tedna? Za zaljubljeno Emo, ki se je nemudoma pripravljena preseliti k njemu ali za Ireno, ki na slednje ni pripravljena? Zdi se, da ga kljub temu, da mu je Ema dokazala, da zna odlično kuhati in marljivo poprijeti za delo in ki mu je obljubila, da bo imel pri njej v izobilju ljubezni in nežnosti, še vedno bolj vleče k Ireni, ki ljubi ples in zabavo, medtem ko ji kuhanje in delo nista povšeči.

Irena meni, da ima precej možnosti, da izbere ravno njo, saj ji konkurenco predstavlja zgolj Emina marljivost in njene kuharske mojstrovine. Pa Ema, kakšna so njena čustva? "Jaz komaj čakam, da bova sama z Milanom, da se res ljubiva. Ker ko sem blizu njega, prav čutim tisto ljubezen, toplino. Res, res mi je všeč," je dejala v izjavi za oddajo Ljubezen po domače.

prejšnji članek
Preverili smo: Bosta na koncu Rok in Irena spet skupaj?
Svet slavnih
Preverili smo: Bosta na koncu Rok in Irena spet skupaj?
naslednji članek
Tinkara Fortuna iz šova skočila v nov izziv
Resničnostni šovi
Tinkara Fortuna iz šova skočila v nov izziv