ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Andreja šokirana ob ogledu oddaje Ljubezen po domače
| V.M.

Andreja šokirana ob ogledu oddaje Ljubezen po domače

Andreja, POP TV

Ko je minuli konec tedna videla posnetek, na katerem je Vildiana Gašperju s škarjicami prerezala zapestnico, je pred televizijo obstala odprtih ust.

Na Hafnerjevem posestvu je bilo precej turbulentno in nič kaj dolgočasno. Vzdušje in odnose med udeleženci šova Ljubezen po domače je namreč pošteno razburkal prihod Vildiane, ki je med nekaterimi dekleti bratov Hafner zanetila občutke ljubosumja. Potem, ko je osupnila z najavo, da se ne bo več potegovala za Jakovo naklonjenost, pač pa se bo vrnila v vrsto Gašperjevih izbrank, je namreč sledil nekoliko bolj oster obračun med najbolj prizadevnimi snubkami. V peripetijah, ki so sledile, je Vildiana pritegnila dovolj Gašperjeve pozornosti, da jo je obdržal na posestvu, domov pa je poslal Andrejo, ki je odkrito pokazala, da do njega goji srčna čustva.

Po Andrejinem odhodu se v družbi, ki je ostala na posestvu pripetila situacija, ki je nihče ni pričakoval. Kot je zabeležila tudi kamera, je namreč Vildiana Gašperju odrezala zapestnico, simbolično darilo, ki mu ga je ob svojem prihodu poklonila Andreja.  

Foto: POP TV - Vildiana je odrezala zapestnico.

Ko je Andreja posnetek videla na televiziji, je šokirana obstala. "To je bil pa šok za vse, tako za Gašperja, ko je nastavil roko, kot tudi za gledalce, za katere je bil to po mojem mnenju to še večji šok. Jaz sem dobesedno ostala odprtih ust, ko sem videla ta posnetek. To se mi je zdelo pod nivojem, ker je bila to stvar med nama z Gašperjem, ona pa se me je hotela znebiti, ker sem ji predstavljala konkurenco. Mogoče se je pa bala, da bi prišla nazaj, da bi me poklical nazaj," je za POP TV pojasnila Andreja. 

No, je pa Gašper vsekakor s svojim dejanjem popravil vtis. Kasneje si je namreč zapestnico privezala nazaj na roko …