ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

Dagmar Turner Svet24.si

VIDEO: Pacientka med možgansko operacijo igrala ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače
| V.M.

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače

Saška Omeragić, POP TV

Postavna Saška iz Ljubezni po domače ima za seboj grenke izkušnje, zaradi katerih je okoli sebe zgradila oklep. Kaj se ji je zgodilo, da je povsem izgubila zaupanje v moške?

Da ne verjame v ljubezen,je dejala v zadnjem delu oddaje Ljubezen po domače ter pošteno presenetila gledalce, ki so se vseskozi spraševali, kaj je se skriva za njenim zadržanim vedenjem. Kaj se je zgodilo mamici najstnice, da je postala tako nezaupljiva in previdna? Kot ste nemara že pomislili, se za njenim oklepom skrivajo srčne bolečine, zaradi katerih je izgubila zaupanje v moške.

Foto: POP TV - 'Ne verjamem v ljubezen,' je dejala Jaki.

Saška je ustvarjalcem šova razkrila, da so jo v preteklosti moški zelo prizadeli. "V bistvu se je vzorec ponavljal, najbolj me je prizadel oče moje hčerke." Kot je pojasnila, ji ni bil zvest, ob tem pa je bila tudi žrtev njegovih ljubosumnih napadov. Razmerje je bilo uničujoče, rešila pa se je z močjo, za katero še sama ni vedela, da obstaja.

A sreča v ljubezni ji kot kaže tudi kasneje ni bila naklonjena. Razočaranje po zmenku, ki ga je imela preden je sprejela sodelovanje v resničnostni oddaji, je bilo namreč tako veliko, da je povsem izgubila zaupanje v moške.