malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače
| V.M.

Grenka resnica o Saški iz Ljubezni po domače

Saška Omeragić, POP TV

Postavna Saška iz Ljubezni po domače ima za seboj grenke izkušnje, zaradi katerih je okoli sebe zgradila oklep. Kaj se ji je zgodilo, da je povsem izgubila zaupanje v moške?

Da ne verjame v ljubezen,je dejala v zadnjem delu oddaje Ljubezen po domače ter pošteno presenetila gledalce, ki so se vseskozi spraševali, kaj je se skriva za njenim zadržanim vedenjem. Kaj se je zgodilo mamici najstnice, da je postala tako nezaupljiva in previdna? Kot ste nemara že pomislili, se za njenim oklepom skrivajo srčne bolečine, zaradi katerih je izgubila zaupanje v moške.

Foto: POP TV - 'Ne verjamem v ljubezen,' je dejala Jaki.

Saška je ustvarjalcem šova razkrila, da so jo v preteklosti moški zelo prizadeli. "V bistvu se je vzorec ponavljal, najbolj me je prizadel oče moje hčerke." Kot je pojasnila, ji ni bil zvest, ob tem pa je bila tudi žrtev njegovih ljubosumnih napadov. Razmerje je bilo uničujoče, rešila pa se je z močjo, za katero še sama ni vedela, da obstaja.

A sreča v ljubezni ji kot kaže tudi kasneje ni bila naklonjena. Razočaranje po zmenku, ki ga je imela preden je sprejela sodelovanje v resničnostni oddaji, je bilo namreč tako veliko, da je povsem izgubila zaupanje v moške.