Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat

21. 4. 2019; 07.15
Avtor: V.M.
10_Miha_Perat

Miha Perat foto: Pop TV

Plesalec šova Zvezde plešejo se z lepoticami ne suka le po plesnem parketu. Tudi doma ima namreč lepo in postavno damo. Njeno ime je Danijela in je mati njunih dveh otrok, sinka Etiena in hčerke Sofie.

Miha Perat je eden najbolj atraktivnih profesionalnih plesalcev šova Zvezde plešejo. Ne le, da se po plesnem parketu giba tako osupljivo, da nemalokrat zadržujemo dih, precej pozornosti pritegne tudi zaradi svoje seksapilne narave, zaradi katere so gledalci že v preteklih sezonah namigovali, da je njegov odnos do zvezdniških plesalk kar nekoliko preveč intimen.

Miha in Danijela Perat foto: Osebni arhiv

No in medtem ko so mnogi ugibali, ali je nemara Miha samski, naj vam zaupamo, da ima zapeljivi plesalec doma prekrasno soprogo in dva čudovita otroka. In kako na slavnega moža gleda Danijela Perat? Kot je že dokazala, je njen pogled na soprogov sekaspilni ples nadvse zrel, vse skupaj pa zna začiniti tudi s kančkom humorja. Takole je namreč pred časom na družabnem omrežju komentirala Mihovo sodelovanje v šovu Zvezde plešejo, pri čemer je zvenela kot priljubljena sodnica Nika Ambrožič Urbas.

Danijela in Miha Perat foto: Mediaspeed

»Miha tvoje strasti do plesa in dirk me spominjajo na dva zaljubljena jelena, ki se borita za svojo izbranko. Med suvanjem in rukanjem z rogovi poka od moči, od testosterona in od neizmerne želje biti boljši in potešiti svojo potrebo po tistem, kar si si zaželel in zadal. Tako se ti boriš za tisto, kar v tebi vzbuja nekontrolirane občutke sreče, zadovoljstva, strasti … srčno, strastno, neustrašno. BRAVO!«

View this post on Instagram

Familiy is never ending love ❤

A post shared by Miha Perat (@mihaperat) on

Miha Perat in žena Danijela Perat

Miha Perat in žena Danijela Perat foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Tako so jih obarvali znani Slovenci
Svet slavnih
Tako so jih obarvali znani Slovenci
naslednji članek
Dnevni horoskop: Čustvom boste dajali prednost
Horoskop
Dnevni horoskop: Čustvom boste dajali prednost