ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

Dagmar Turner Svet24.si

VIDEO: Pacientka med možgansko operacijo igrala ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat
| V.M.

Zvezde plešejo: Takšno soprogo ima Miha Perat

Miha Perat, Pop TV

Plesalec šova Zvezde plešejo se z lepoticami ne suka le po plesnem parketu. Tudi doma ima namreč lepo in postavno damo. Njeno ime je Danijela in je mati njunih dveh otrok, sinka Etiena in hčerke Sofie.

Miha Perat je eden najbolj atraktivnih profesionalnih plesalcev šova Zvezde plešejo. Ne le, da se po plesnem parketu giba tako osupljivo, da nemalokrat zadržujemo dih, precej pozornosti pritegne tudi zaradi svoje seksapilne narave, zaradi katere so gledalci že v preteklih sezonah namigovali, da je njegov odnos do zvezdniških plesalk kar nekoliko preveč intimen.

Foto: Osebni arhiv - Miha in Danijela Perat

No in medtem ko so mnogi ugibali, ali je nemara Miha samski, naj vam zaupamo, da ima zapeljivi plesalec doma prekrasno soprogo in dva čudovita otroka. In kako na slavnega moža gleda Danijela Perat? Kot je že dokazala, je njen pogled na soprogov sekaspilni ples nadvse zrel, vse skupaj pa zna začiniti tudi s kančkom humorja. Takole je namreč pred časom na družabnem omrežju komentirala Mihovo sodelovanje v šovu Zvezde plešejo, pri čemer je zvenela kot priljubljena sodnica Nika Ambrožič Urbas.

Foto: Mediaspeed - Danijela in Miha Perat

»Miha tvoje strasti do plesa in dirk me spominjajo na dva zaljubljena jelena, ki se borita za svojo izbranko. Med suvanjem in rukanjem z rogovi poka od moči, od testosterona in od neizmerne želje biti boljši in potešiti svojo potrebo po tistem, kar si si zaželel in zadal. Tako se ti boriš za tisto, kar v tebi vzbuja nekontrolirane občutke sreče, zadovoljstva, strasti … srčno, strastno, neustrašno. BRAVO!«

View this post on Instagram

Familiy is never ending love ❤

A post shared by Miha Perat (@mihaperat) on