osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Petra pod nož, operacija trajala dlje od načrtov
| V.M.

Petra pod nož, operacija trajala dlje od načrtov

Petra pred posegom, Planet TV/Jan Lukanović

Petra, ki se je posega neskončno veselila, je operacijo dobro prestala, je pa slednja potekala nekoliko dlje od predvidenih načrtov.

Tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Petra Pintarič je končno dočakala nujno potrebno operacijo zmanjšanja prsi. Slednjo so sprva zaradi bolezni preložili, sedaj pa se Petra že lahko pohvali s košarico C, ki ji bo močno olajšala življenje.

Kot je za Planet TV pojasnila kirurginja Nina Suvorov Gregorič, je operacija trajala skoraj štiri ure, čeprav so sprva predvidevali, da bo potekala od dve do tri ure.

"Operacija je potekala dobro, Petri smo kar precej zmanjšali dojke. Na desni strani, kjer je bila večja, smo odstranili 890 gramov tkiva, na levi pa 680 gramov," je povedala Gregorčičeva, ki je že ob prvem pregledu Petre vedela, da ji dojke predstavljajo največjo težavo.

Foto: Planet TV/Jan Lukanović - Operacija je potekala štiri ure.

"Ko sem vas pregledala, sem videla, da so dojke vaša največja težava. Vaša teža ni tako čezmerna, in ko bova z zmanjšanjem dojk odstranili približno 1,5 kilograma, vam bo ostalo le še od sedem do osem kilogramov, za katere pa mislim, da jih boste po tem, ko bodo dojke bistveno manjše in boste lahko normalno telovadili, brez težav izgubili," je kirurginja dejala Petri pred operacijo.

25-letnica je sedaj na poti okrevanja, ki bo trajalo od 10 do štirinajst dni, vsaj šest tednov pa bo morala 24 ur na dan nositi kompresijski modrček, ki ga bo lahko odstranila samo med prhanjem.