mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petra pod nož, operacija trajala dlje od načrtov

19. 4. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
patra p prsi

Petra pred posegom foto: Planet TV/Jan Lukanović

Petra, ki se je posega neskončno veselila, je operacijo dobro prestala, je pa slednja potekala nekoliko dlje od predvidenih načrtov.

Tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Petra Pintarič je končno dočakala nujno potrebno operacijo zmanjšanja prsi. Slednjo so sprva zaradi bolezni preložili, sedaj pa se Petra že lahko pohvali s košarico C, ki ji bo močno olajšala življenje.

Kot je za Planet TV pojasnila kirurginja Nina Suvorov Gregorič, je operacija trajala skoraj štiri ure, čeprav so sprva predvidevali, da bo potekala od dve do tri ure.

"Operacija je potekala dobro, Petri smo kar precej zmanjšali dojke. Na desni strani, kjer je bila večja, smo odstranili 890 gramov tkiva, na levi pa 680 gramov," je povedala Gregorčičeva, ki je že ob prvem pregledu Petre vedela, da ji dojke predstavljajo največjo težavo.

Operacija je potekala štiri ure. foto: Planet TV/Jan Lukanović

"Ko sem vas pregledala, sem videla, da so dojke vaša največja težava. Vaša teža ni tako čezmerna, in ko bova z zmanjšanjem dojk odstranili približno 1,5 kilograma, vam bo ostalo le še od sedem do osem kilogramov, za katere pa mislim, da jih boste po tem, ko bodo dojke bistveno manjše in boste lahko normalno telovadili, brez težav izgubili," je kirurginja dejala Petri pred operacijo.

25-letnica je sedaj na poti okrevanja, ki bo trajalo od 10 do štirinajst dni, vsaj šest tednov pa bo morala 24 ur na dan nositi kompresijski modrček, ki ga bo lahko odstranila samo med prhanjem.

Petra Pintarič

Petra Pintarič foto: Planet TV

prejšnji članek
Umrla humoristka Iča Putrih
Svet slavnih
Umrla humoristka Iča Putrih
naslednji članek
Bi jo prepoznali? Natalija Kolšek v povsem naravni podobi ...
Svet slavnih
Bi jo prepoznali? Natalija Kolšek v povsem naravni podobi ...