klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Soočite se z resnico, čeprav boli

23. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop 4

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Današnji dan lahko pomeni nenadno prekinitev ali zamujeno priložnost. Težko je natančno reči, kateri od teh lahko pride, ker je to zelo nepredvidljiv vpliv.

BIK

Nova bremena bodo sicer zahtevna, toda po tem ste hrepeneli in to boste tudi dobili, le nagrade ne bo, čeprav bi si jo zaslužili. Samo od vas je odvisno, kako boste shajali z novimi odgovornostmi.

DVOJČKA

Če dobite vsaj delno podporo sodelavcev, vam bo to v veliko pomoč, ko boste v težavah in vam bodo ostali metali polena pod noge. Finančno stanje bo nihajoče, a prihodki bodo vendarle prišli do vas.

RAK

Čas presenečenj in nenadnih priložnosti. Najbolj negativen vidik današnjega dne je odpor živeti v svoji odgovornosti. Bodite previdni, da v želji po svoji svobodi, dovolite tudi ljudem biti, kdor so v resnici.

LEV

Vleklo vas bo med ljudi, kjer boste lahko mirno izražali svoje mnenje in delili svoje izkušnje. Potrebovali boste občutek sprejetosti, hkrati pa vztrajali pri svoji neodvisnosti.

DEVICA

Če se boste znali postaviti zase, lahko pričakujete navidezno napredovanje v karieri. Pazite le, da ne boste za vaše težave krivili drugih ali jih prenašali na druge, rešujte jih sami.

TEHTNICA

Dan predstavlja točko, ko pogledate nazaj čez to, kar ste dosegli v življenju. Poskusite oceniti in razumeti, kaj ste se naučili in kaj to pomeni za vas osebno.

ŠKORPIJON

Še bolj bodite pazljivi, ko gre za denar, investicije in uradne zadeve. Izognite se vsem sumljivim poslovnim transakcijam in ponudbam.

STRELEC

V ljubezni boste zaskrbljeni. Če ste vezani, premislite, ali vam partner daje ali jemlje energijo. Pazite na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo.

KOZOROG

Pomembni odnosi bodo danes zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti težko odločitev.

VODNAR

Tokrat je resnica boljša, kot vam morda deluje na prvi pogled, zato počakajte na še nekaj novic. Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, vmes le nekoliko omejite stroške.

RIBI

Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa pretirano. Tudi pri nakupih ste neustavljivi in enostavno vas marsikaj kar preveč mika.

prejšnji članek
Dvojno presenečenje na posestvu Hafner
Resničnostni šovi
Dvojno presenečenje na posestvu Hafner
naslednji članek
Domen Valič: Imel sem tudi kakšne neprijetne izkušnje
Svet slavnih
Domen Valič: Imel sem tudi kakšne neprijetne izkušnje