ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner
| V.M.

Dvojno presenečenje na posestvu Hafner

Gašper Hafner, POP TV

Produkcija šova Ljubezen po domače je poskrbela za neprijetno presenečenje na posestvu Hafner. A če so bili nad situacijo osupli akterji oddaje, je za drugi del presenečenja s svojo odločitvijo poskrbel Gašper …

Ko smo v kadru ugledali snemalca zvoka z boom mikrofonom v roki, smo se sprva nadejali, da gre za napako pri montaži oddaje. No, a se je hitro izkazalo, da so člana snemalne ekipe uporabili kot kurirja, ki je Gašperju predal Tanjino pismo. V slednjem je pisalo, da se mora junak podeželja nemudoma posloviti od ene izmed izbrank.

Foto: POP TV - Napaka v montaži? O ne, pomembno sporočilo!

Gašper in njegova štiri dekleta sicer med snemanjem klepeta pod kozolcem še zdaleč niso pričakovali, da se bo njihovo druženje končalo s slovesom. A se je povsem nepričakovano zgodilo ravno to. V zgolj eni minuti se je moral namreč Gašper odločiti, s katero izmed deklet ne vidi skupne prihodnosti.

Tako je padla odločitev, da naj njegovo kmetijo zapusti Vildiana Keranović. Slednje je pošteno presenetilo gledalce, saj smo tekom oddaje dobili občutek, da se je najmanj ujel s svetlolaso Ano, medtem ko je Vildiana spretno poskrbela, da so se za njo obračale njegove oči. A vidno pretreseni Gašper se je odločil drugače, Vildiani se je zahvalil, ker je popestrila dneve na posestvu, slednja pa se je z razigranim humorjem poslovila od zbrane družbe.