ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

Dagmar Turner Svet24.si

VIDEO: Pacientka med možgansko operacijo igrala ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso prikazali
| V.M.

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso prikazali

Ljubezen po domače ...., POP TV

Da so udeležencem šova na posestvu Milana Tržana v minuli oddaji podivjali hormoni, nemara že veste. Ampak vsega v oddaji pravzaprav sploh niso pokazali, junaki podeželja so bili namreč precej bolj razposajeni, kot bi pričakovali …

Ko so Milan in njegove tri izbranke zaključili z delom v vinogradu in se pozabavali z grozdjem pred domačo hišo, je napočil čas za umivanje. Slednje je Milana, Emo in Ireno še posebej razvnelo, zaradi česar se je pred kamero odvila prava vroča igra s hladno prho, slačenjem, miganjem z ritko in predrznimi dotiki najbolj intimnih delov telesa.

"Punce je bilo treba oprat, to sem z veseljem storil in če je le bila možnost, sem kje prijel za kakšno takšno nepričakovano mesto, je v izjavi za POP TV pojasnil junak podeželja.

Foto: POP TV - Ljubezen po domače ...

Milanu so namreč med prhanjem zavore povsem popustile, zelo pa je bil vesel, ker sta se sprostili tudi Ema in Irena. Slednja je s svojo sproščenostjo še posebej presenetila, saj je Milanu slekla hlače, pred njim divje opletala z zadnjico in dovolila, da jo z rokami čisti in drgne po stegnih, riti in mednožju. Pa Hermina? Slednja je nedaleč od osuple Eme akterje bolj opazovala in se od srca nasmejala.

''To, da so se ob meni čisto sprostile, sem čutil eno pravo ljubezen, da se one res zanimajo za mene in da bi me imele rade ob sebi,'' je razposajeno doživetje komentiral od radosti prekipevajoči Milan.