malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso prikazali
| V.M.

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso prikazali

Ljubezen po domače ...., POP TV

Da so udeležencem šova na posestvu Milana Tržana v minuli oddaji podivjali hormoni, nemara že veste. Ampak vsega v oddaji pravzaprav sploh niso pokazali, junaki podeželja so bili namreč precej bolj razposajeni, kot bi pričakovali …

Ko so Milan in njegove tri izbranke zaključili z delom v vinogradu in se pozabavali z grozdjem pred domačo hišo, je napočil čas za umivanje. Slednje je Milana, Emo in Ireno še posebej razvnelo, zaradi česar se je pred kamero odvila prava vroča igra s hladno prho, slačenjem, miganjem z ritko in predrznimi dotiki najbolj intimnih delov telesa.

"Punce je bilo treba oprat, to sem z veseljem storil in če je le bila možnost, sem kje prijel za kakšno takšno nepričakovano mesto, je v izjavi za POP TV pojasnil junak podeželja.

Foto: POP TV - Ljubezen po domače ...

Milanu so namreč med prhanjem zavore povsem popustile, zelo pa je bil vesel, ker sta se sprostili tudi Ema in Irena. Slednja je s svojo sproščenostjo še posebej presenetila, saj je Milanu slekla hlače, pred njim divje opletala z zadnjico in dovolila, da jo z rokami čisti in drgne po stegnih, riti in mednožju. Pa Hermina? Slednja je nedaleč od osuple Eme akterje bolj opazovala in se od srca nasmejala.

''To, da so se ob meni čisto sprostile, sem čutil eno pravo ljubezen, da se one res zanimajo za mene in da bi me imele rade ob sebi,'' je razposajeno doživetje komentiral od radosti prekipevajoči Milan.