pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

24. 4. 2019; 07.45
Avtor: K.M.
Iča Putrih

Iča Putrih foto: Mediaspeed

Hči priljubljene slovenske humoristke je pojasnila, kaj se je dogajalo z zdravstvenim stanjem njene matere. Ičo bodo pokopali danes.

Slovenijo je pretekli teden pretresla novica o vedno priljubljeni humoristki Iči Putrih. Čeprav so mediji poročali o zastrupitvi črevesja, pa je njena hči pojasnila, kaj se je v resnici dogajalo in zakaj se je njena mati morala prerano posloviti. 

"Mami je dobila sepso iz katere je udarila gangrena, ki ji je napadla levi del trupa, vse od male medenice do pazduhe. Ni imela zastrupitev črevesja. Zdravniki pravijo, da ne vedo kje je izbruhnila sepsa, ker so se zaradi gangrene tkiva v trenutkih spreminjala in tako vzroka ni bilo mogoče več odkriti," je zapisala njena hči Šana, ki je pojasnila, da je dejstvo, da je bila Iča diabetik, njeno zdravstveno stanje otežilo. "Vzrok sepse je bila nekje v telesu ranica, ki se je inficirala. Prestala je 6 operacij, a prišlo je do več sistemske odpovedi organov," še pojasnjuje na družbenih omrežjih. Komentar smo namreč zasledili pod objavo na Facebook profilu Salome, ki je Ičo prav tako globoko spoštovala. Ob tem pa je svoji materi namenila tudi nekaj lepih besed. "Bila je pa v vseh teh trenutkih čudovita, vse nas je nas je nasmejala in ohranila lep spomin, saj je bila neizmerno lepa in mirna. Cel ljubi čas je čakala Sofiana. Ko sem Sofianu prinesla medvedka od nje, je rekel, mami nočem ga, ker imam domotožje. Čutil je svoj DOM pri njej. Toplina njena ...Dragi moji, vsi gremo isto pot. Zato se imejmo radi. Pomagajo si in delimo med sabo vse kar še lahko. Rada imam življenje. Pogrešam jo vsak dan."

prejšnji članek
Savina Atai prvič pokazala svojo mamo!
Svet slavnih
Savina Atai prvič pokazala svojo mamo!
naslednji članek
To je moški, ki ga ljubi zapeljiva Svetlana!
Resničnostni šovi
To je moški, ki ga ljubi zapeljiva Svetlana!