Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Bo zgodba z Evo vse šokirala?

25. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
eva in tomaž objem

Objem in poljub foto: POP TV

Pri Bizjakih je še bolj napeto, kot se je zdelo na prvi pogled. Potem, ko smo bili prepričani, da bo razkrinkana Eva zapustila posestvo in male ekrane, se je zgodil velik preobrat. Spletna Eva je pokukala iz lupine in povsem osupnila Tomaža. Bo nazadnje osvojila tudi njegovo srce?

Eva Poklič in Tomaž Bizjak sta ena izmed akterjev oddaje Ljubezen po domače, ki so tekom prikazanih zgodb na malih zaslonih dvignili največ prahu. O njima se je namreč veliko govorilo, zlasti o Evi, ki se ves čas sprehaja po tanki meji, a ji vedno znova uspe, da ostaja v igri. In medtem ko se mnenja na spletu krešejo ter ostre besede brezvestno žalijo tako Evo, kot Tomaža, slednjemu za zapise iz naslonjača ni več mar.

Spravila ga je v zadrego. foto: POP TV

»Jaz vsakemu pravim, da morajo do konca pogledati, potem pa se bomo pogovarjali, mene pa so že na začetku vsi ljudje napadli. Najprej morate do konca pogledati, potem pa boste videli, kaj je na stvari,« je za POP TV pojasnil Tomaž, ki je v zadnji oddaji že dokazal, da zna biti tudi nežen in sramežljiv. No, pa tudi Eva je odvrgla svojo lupino ter Tomažu in vsej Sloveniji pokazala, da je lahko tako zgovorna in predrzna, kot je bila na spletu.

Se torej v naslednjih oddajah obeta še več presenečenj? "Ni mi bilo žal, da sem ji dal še eno priložnost," prikimava Tomaž, nam pa se zdi povsem verjetno, da Eva ne bo naslednje dekle, ki bo zapustilo posestvo. Bo na koncu zgodbe Bizjakovo srce osvojila ravno razvpita Eva Poklič?!

prejšnji članek
Strasten poljub ni bil del koreografije
Svet slavnih
Strasten poljub ni bil del koreografije
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prenehajte se obremenjevati s preteklostjo!
Horoskop
Dnevni horoskop: Prenehajte se obremenjevati s preteklostjo!