malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Strasten poljub ni bil del koreografije
| V.M.

Strasten poljub ni bil del koreografije

Poljub, POP TV

»Če se malo pošalim, lahko rečem, da sem Mihu poljub na koncu namenila v rahli neprištevnosti zaradi tablete,« je nepričakovan zaključek točke pojasnila Tina Gorenjak.

V sedmi oddaji šova Zvezde plešejo sta se kot zadnji plesni par po plesišču zavrtela Tina Gorenjak in Miha Perat, ki ste publiki pričarala strasten argentinski tango. Oddaje ob tem ni popestrila le menjava partnerjev, povsem nepričakovano smo lahko uzrli tudi poljub na usta, ki ga je ob zaključku točke Tina podarila Mihu.

Kot smo izvedeli, slednje ni bilo vključeno v koreografijo. Zgodilo se je namreč povsem spontano in skorajda nezavedno, saj se ga ne Tina in ne Miha pravzaprav ne spomnita. Pravzaprav je imela reakcija po besedah plesnega para veliko opraviti s poškodbo in bolečinami, s katerimi se je soočala Gorenjakova. Takole sta pojasnila …

Foto: POP TV/Miro Majcen - Tina in Miha se poljuba ne spomnita.

»Če me sprašujete, ali je bil poljub prava reakcija Tine v tistem trenutku, lahko rečem le ... Zakaj pa ne, če je tako v danem trenutku čutila in na takšen spontan način izkazala zadovoljstvo, veselje in ponos, da je kljub vsem neprijetnim pripetljajem, ki so jo pestili preko tedna, uspela odplesati tako dovršeno oziroma za ta kratek čas skorajda popolno,« je za POP TV povedal Miha, Tina pa je razložila, da se že tri tedne spopada s poškodbo reberne membrane, ki ji je v preteklem tednu povzročala tako neznosne bolečine, da jih je bilo potrebno lajšati z močnimi protibolečinskimi tabletami.

»Poljuba na koncu najinega nastopa se po pravici povedano ne spomnim, saj je verjetno prišel kot spontana reakcija na mojo srečo in zadovoljstvo, da sem točko odplesala do konca. Veste, bolečina je bila zaradi poškodbe v nedeljo tako močna, da mi je pred oddajo Klara, ki je naša zlata medicinska sestra, dala eno hudo močno protibolečinsko tableto, da sem lahko malo pozabila na hudo bolečino. Če se malo pošalim, lahko rečem, da sem Mihu poljub nakoncu namenila v rahli neprištevnosti zaradi tablete,« je pojasnila Gorenjakova.