mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Drama pri Hafnerjevih, Jaka ostal brez vseh deklet

4. 5. 2019; 07.30
Avtor: K.M.
jaka hafner

Jaka Hafner foto: Pop TV

Saška se je poslovila sama, Jaka pa je odslovil preostali dve dekleti.

Saška je še vedno vztrajala pri tem, da na kmetiji Hafnarjevih ne more več zdržati. Zato je zjutraj spakirala svoje stvari, Jaki napisala pismo in ga predala njegovi sestri Katarini. Ta pa ga je kasneje bratu predala pred Anjo in Tejo, zato je bila njegova reakcija takojšnja. 

"Veš, da težko spuščam ljudi blizu sebe, res si mi prirasel k srcu, vendar sem morala oditi, ker tega več ne zdržim," je Saška Jaki med drugim zapisala v pismu. Njegovo počutje se je v trenutku spremenilo, ni se mogel zadržati, dekletom je povedal, kaj piše in se ob tem zahvalil Anji in Teji ter se poslovil tudi od njiju. "Jaz ji ne morem tega drugače pokazat, kot da sem samo z njo, jaz sem se zaljubil vanjo, jaz svojih čustev ne morem kontrolirat hvala, ker sta prišli."

Anja je poudarila, da je že dan prej ugotovila, da sta se Saška in Jaka zaljubila, Teja pa je bila mnenja, da je bilo Saškino dejanje nezrelo za njena leta in da je s svojim dejanjem predvsem razžalostila Jako. Ta se je po materinem nasvetu odločil, da bo šel poiskat Saško, kako se bo njegovo iskanje odvilo, pa bomo videli v naslednjem delu. Zaenkrat je znano le to, da mu bo pri iskanju pomagala tudi že izpadla tekmovalka, ki se je od Jake poslovila sama, Kaja Grozina. 

prejšnji članek
To je njena skrivnost za dolgo in lepo življenje
Svet slavnih
To je njena skrivnost za dolgo in lepo življenje
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prijatelji vas bodo rešili iz apatije
Horoskop
Dnevni horoskop: Prijatelji vas bodo rešili iz apatije