Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ksenja pretirano samozavestna?

4. 5. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
ksenja jan

Ksenja Jan foto: Pop TV

Nekaj lepih Mihovih besed je dvignilo Ksenjino samozavest, morda celo do te mere, da bo z njo izgubila Mihovo naklonjenost.

Miha Božič je v včerajšnji oddaji na prvi zmenek povabil tudi 21-letno Ksenjo Jan, ta pa se je za zmenek posebej uredila, oblekla obleko, ki jo je kupila le za Miho in vsaj na prvi pogled Miho navdušila. Ta jo je pohvalil in na vprašanje, ali bi bila prava zanj, preprosto odgovoril, da je pridna in da se še ni odločil. 

Ksenja je v njegovih besedah našla spodbudo in se s svojo samozavestjo pohvalila tudi pred Anico in Barbaro. Z Anico se je celo nekoliko prepirala, da je bil njen šopek lepši kot Anični ... Dekleti nad njenim obnašanjem seveda nista bil navdušeni, počasi pa jo je imel dovolj tudi Miha, saj se je kar naenkrat pojavila v njegovi bližini, tudi njene besede pa so postale bolj neposredne. "Meni se zdi, da bi bila lahko jaz tista prava. Jaz mislim, da sem boljša kot druge punce. Ker sem bolj pridna, pa bolj pomagam. Veliko postorim po hiši, ko druge samo sedijo. Tudi zgledam boljše kot druge" Miha je na to odgovoril, da samozavestna pa je, ona pa ni dojela nelagodnega tona, ki so ga te besede imele. 

prejšnji članek
Ryan Reynolds bo tretjič očka
Svet slavnih
Ryan Reynolds bo tretjič očka
naslednji članek
Kaj je zdravilo Marka Potrča?
Svet slavnih
Kaj je zdravilo Marka Potrča?