mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry po rojstvu sina spregovoril o preminuli materi

11. 5. 2019; 11.00
Avtor: K.M.
Princ Harry

Princ Harry na Nizozemskem foto: Profimedia

Kraljeva družina ima številne obveznosti in nič drugače ni niti pri novopečenemu očetu, princu Harryju, ki se je že vrnil k opravljanju dolžnosti.

Princ Harry je svojo ženo in prvorojenca, sina Archija Harrisona Mountbatten-Windsorja že pustil v domovini, sam pa se je odpravil v Haag na Nizozemskem, kjer opravlja dolžnosti povezanimi z dogodkom Invictus Games, športnim dogodkom namenjenim vojakom, ki so se poškodovali na opravljanju dolžnosti. Tam je razkril, da mu je rojstvo sina v življenje dalo nov namen in cilj, ob tem pa je tudi priznal, da se je zaradi nove vloge v življenju spomnil na izgubo lastne matere. 

"Rekel je, da je to, da pogrešaš mater, enako, kot da pogrešaš neko vrsto varnosti, da to rabiš kot sin in da izgine, ko mater dejansko izgubiš. Povedal je, da v svojem delu spozna številne ljudi, ki so izgubili mater, očeta, sestro, brata ali druge sorodnike in da, ko sliši njihove zgodbe, tako kot je slišal mojo, se ne počuti več tako samega," je za medije povedala 31-letna nekdanji vojak Dennis van der Stroom, ki bo na igrah zastopal Nizozemsko, tudi sam pa je v življenju doživel izgubo matere. 

prejšnji članek
Njen zakonski svetovalec je Michael Caine
Svet slavnih
Njen zakonski svetovalec je Michael Caine
naslednji članek
Kdo izmed plesalcev pričakuje dojenčka?
Resničnostni šovi
Kdo izmed plesalcev pričakuje dojenčka?