malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Tako se je končal Jakov filmski lov na Saško
| V.M.

Tako se je končal Jakov filmski lov na Saško

Intimno razvajanje, Voyo

Da so bili tokrat odnosi med akterji kar nekoliko preveč zaigrani, so prikimavali gledalci šova Ljubezen po domače. Kakšen pa se je vam zdel Jakov lov na izgubljeno Saško?

Gledalci ste si lahko v zadnjem delu oddaje Ljubezen po domače ogledali skoraj filmske prizore, ki so se odvili med junaki podeželja. Največja ljubezenska drama se je nemara odvila med Jako in Saško, ki je zapustila posestvo in izginila v neznano. Jaka je tako odslovil drugi dve izbranki in se odpravil na mrzličen lov za svojo veliko ljubeznijo.

Slednjo je našel s pomočjo Kaje Grozina, ki mu je, potem, ko jo je obiskala čustveno razdvojena Saška, skrivaj poslala sporočilo in ga obvestila, da se njegova najdražja nahaja pri njej v Ljubljani. Čeprav naslova ni navedla, se je Jaka, ki je bil namenjen na Ptuj, zelo kmalu prikazal na igrišču pred blokom, kjer sta se pomenkovali Kaja in Saška. Slednja je namreč potrebovala pogovor s prijateljico, saj je bila zmedena ob poplavi čustev in občutkov.

Foto: POP TV - Kaja je Jako obvestila, kje je Saška.

"A sem ti rekel, da te bom našel?" je izstrelil Jaka, ko se je nepričakovano pojavil pred vidno osuplo Saško in dodal, da jo ima preveč rad, da bi jo spustil iz rok. Ko ju je Kaja pustila sama, sta snidenje zapečatila s poljubi, nato pa je Jaka tako Saško kot gledalce presenetil s povabilom v toplice, kjer se bosta lahko v miru posvetila drug drugemu.

Saška je povabilo sprejela in v naslednjem prizoru smo ju že lahko spremljali elegantno urejena ob svečani večerji, kjer se je Jaka trudil svojo najdražjo prepričati, da sta si usojena. A ker se Saška ljubezni ne predaja samo s srcem, temveč tudi z glavo, je mladenič navkljub trudu ni mogel prepričati, da se je med njima rodila prava ljubezen. Čeprav jo je presenetil z odgovorom, da bi bil pripravljen pustiti vse, kar je ustvaril doslej in se preseliti k njej, je slednje ni povsem prepričalo - po glavi se ji namreč nenehno podijo misli, da je med njima precejšnja razlika v letih ter da je Jaka premlad, da bi si lahko ustvaril resen odnos s starejšo žensko.

Parček si je po romatični večerji privoščil še malce bolj intimno razvajanje, odvrgla sta namreč oblačila in se potopila med mehurčke masažnega bazena ...

Kakšno pa je vaše mnenje? So leta res ovira? In nenazadnje, ali verjamete, da se je med njima rodila prava ljubezen?