Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Bolezen zarezala v družino iz Delovne akcije
| V.M.

Bolezen zarezala v družino iz Delovne akcije

Prenova pri družini Pećaranin., POP TV

V oddaji Delovna akcija so tudi tokrat poskrbeli za smeh in solze. V zadnji prenovi so na obraz zakoncev Pećaranin naslikali radost in veselje, a kljub srčnim željam, jim zdravja kakopak niso mogli povrniti. Po vseh težkih preizkušnjah, ki jima jih je na naložilo življenje, se je zgodil še en udarec. Mama je namreč zbolela za pljučnim rakom.

V 8. oddaji Delovne akcije je Ana Praznik s svojo marljivo ekipo priskočila na pomoč Milovanu Pećaraninu, mladeniču, ki je sodeloval pri številnih prenovah Delovne akcije. Kot prodajalec v trgovini s pohištvom je namreč pomagal pri svetovanju in izbiri in srčen kot je, je kakopak z ekipo spletel pristne vezi. Ko je na oddajo naslovil pismo, v katerem je opisal žalostno zgodbo svojih dragih staršev, se je ekipa odzvala, mu priskočila na pomoč in poskrbela, da bo življenje njegovih staršev za mnogo odtenkov lažje in lepše.

Foto: POP TV - Ana z družino Pećaranin.

Zdravje je naše največje bogastvo

Morda se sliši izpeto, a kaj, ko je za bolnega izjemno boleča resnica. Zdravje je naše največje bogastvo, kar se običajno zavemo šele tedaj, ko ostanemo brez njega. Ekipa Delovne akcije je zakoncema Pećaranin prenovila dom, kjer bosta odslej lažje bila bitko z zdravjem. Žal je tako, da njunih težav ni mogoče izbrisati s čudežno paličico, saj sta oba resno bolna.

Najprej je na ščitnici zbolela mama Lilijana, temu je sledilo poslabšanje, bolezen se je namreč razširila še na vse kosti in hrustanec. Kot da mamina bolezen ni bila dovolj, pa je kmalu življenje udarilo še njenega ljubega Miroslava. Slednji je utrpel srčni infarkt, ki jima je življenje postavil na glavo. Ne le Miroslavu, ki se je moral vsega priučiti znova, pristal pa je tudi na invalidskem vozičku, temveč tudi Lilijani, ki si je na vse pretege prizadevala, da bi mu olajšala vsakdan. A žal je v življenje Milovanovih staršev zarezala še ena bolezen. Prav na svoj rojstni dan je namreč Lilijana izvedela, da je poleg vsega zbolela še za pljučnim rakom.

Bolezen ne izbira, pa četudi je na vrata potrkala že večkrat. Cenite zdravje, nikoli namreč ne vemo, kdaj nas bo zapustilo …